Πώς η βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας δημιουργεί μια εμπειρία χρήστη;

- Mar 28, 2019-

Ασφάλεια παπούτσια χωρίς εμπειρία του χρήστη δεν πρέπει να ήθελε από όλους, τόσο πώς η βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας δημιουργεί μια εμπειρία χρήστη; Οι ακόλουθες μικρές σειρές για να σας δώσει ένα τέχνασμα:

 


Πώς η βιομηχανία υποδημάτων ασφαλείας δημιουργεί μια εμπειρία χρήστη;

 


Το πρώτο μέτρο είναι υλικό διαπερατότητα: σε θερμότερα κλίματα, υποδήματα ασφαλείας απαιτούν αναπνεύσιμο ύφασμα που επιτρέπει στο νερό για να αφαιρεθούν για να κάνουν τα πόδια ξηρό και πιο άνετη.

 


Το δεύτερο μέτρο συνίσταται στο πέλμα: όταν πρόκειται για την άνεση των υποδημάτων ασφαλείας, το υλικό του στην ενδιάμεση σόλα και το υλικό του παπούτσια είναι διαφορετικές. Υλικά όπως ενδιάμεση σόλα παπουτσιού ασφάλειας μπορούν να παρέχουν πρόσθετη αντικραδασμική προστασία? η χρήση της μνήμης κράτος-of-the-art αφροί και τα παρόμοια για να μειώσει την κούραση τα πόδια.

 


Το τρίτο μέτρο είναι ασφάλεια και άνεση: η επιλογή των υποδημάτων ασφαλείας θα πρέπει να εξετάσουμε την ασφάλεια, τη σταθερότητα και άνεση. Η παραγωγή των υποδημάτων ασφαλείας σημερινή είναι χωρισμένη σε παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής και νέα τεχνολογία παραγωγής, οι οποίες είναι σημαντικές στην παραγωγή των υποδημάτων ασφαλείας. Η ποιότητα της τα υποδήματα ασφαλείας, που καθορίζεται από τη χρήση του άριστα υλικά και δομές, επεκτείνοντας έτσι τη ζωή του τα παπούτσια.

 


Η επιλογή της κατασκευής και πρώτων υλών καθορίζει την ποιότητα των υποδημάτων ασφαλείας. Πρότυπα παπούτσια ασφάλειας της Κίνας έχουν διατυπωθεί από το 1990. Το 2007, τα παλαιά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου αναθεωρήθηκαν και διατυπώθηκαν νέες προδιαγραφές για την προστασία της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Παπούτσια ασφαλείας της Κίνας μπορεί να διαιρεθεί κατά προσέγγιση σε: παπούτσια ασφάλεια toe προστασία, αντι-piercing υποδήματα ασφαλείας, Ηλεκτρικά μονωτικά παπούτσια, αντι-στατική ασφάλεια παπούτσια, οξύ και αλκαλίων αντίσταση.

 


Ασφάλεια παπούτσια σόλες που χρησιμοποιούνται συνήθως υλικά είναι πολυουρεθάνης, πλαστικών κάτω, EVA + καουτσούκ συνδυάζεται πέλματα και πέλματα φυσικού καουτσούκ, κ.λπ., πρέπει να επιλέξετε το σωστό υλικό σύμφωνα με τη λειτουργία, ειδικά στο πέλμα με ειδικές λειτουργίες. Προκειμένου να βελτιωθεί η αντοχή στη φθορά του πέλματος, μερικές φορές είναι δυνατό να συνδυαστούν αυτά τα υλικά με το άλλο. Το εσωτερικό υλικό χωρίζεται κυρίως σε η εσωτερική επένδυση από δέρμα και η εσωτερική επένδυση του BK. Η εσωτερική επένδυση από δέρμα είναι πιο αναπνέει, ιδρώτα και ανθεκτικά στη φθορά από ό, τι η εσωτερική επένδυση του BK.