Πώς οι κατασκευαστές υποδημάτων ασφαλείας συναντούν τις ανάγκες των καταναλωτών της βιομηχανίας στην εποχή των μεγάλων όγκων δεδομένων

- Mar 15, 2019-


Προς το παρόν, στην αγορά της εργασίας ασφάλισης παπούτσια στην εποχή των μεγάλων όγκων δεδομένων στο διαδίκτυο, είναι ένα θέμα που αξίζει να σκεφτόμαστε πώς επιχειρήσεις θα πρέπει να με επιτυχία το μετασχηματισμό τους, κερδίσει την αγορά και τις ανάγκες των καταναλωτών. Υπό τον όρο της αγοράς του αγοραστή, η έννοια της κυκλοφορίας είναι καταδικασμένη να είναι το επίκεντρο των καταναλωτών και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών. Ωστόσο, σε διαφορετικά ιστορικά στάδια, τις ανάγκες των καταναλωτών, ιδίως τις βασικές ανάγκες, δεν είναι συχνά οι ίδιες, επομένως, πρέπει επίσης να αλλάξετε την υποδήλωση της έννοιας του μάρκετινγκ.


Στο παρόν, εγχώρια καταναλωτές έχουν ολοκληρώσει το ιστορικό μετασχηματισμού από «προϊόν αγοραστές» σε «ζήτηση satisficers». Στην εποχή των μεγάλων όγκων δεδομένων, οι καταναλωτές έχουν επίσης μετατραπεί από «ζήτηση satisficers» να «δημιουργοί αξία» να οικοδομήσει νέες έννοιες μάρκετινγκ. Φυσικά, αυτός ο μετασχηματισμός θα πρέπει να είναι η βασική αφετηρία.


Την οικονομική θεωρία των παραδοσιακών μάρκετινγκ και μάνατζμεντ είναι με βάση τη σταθερή θεωρία, δηλαδή επιχείρηση μεγιστοποίηση του κέρδους. Η πραγματική διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι μια μονόδρομη αλυσίδα έρευνα αγοράς--μάρκετινγκ--στρατηγική--στρατηγική μάρκετινγκ--αντίστροφη μάρκετινγκ ελέγχου. Αντί για ενσωμάτωση της συνολικής κυκλοφορίας διαδικασία λήψης αποφάσεων του πελάτη, τοποθετεί το κέρδος του κατασκευαστή πάνω από την ικανοποίηση του πελάτη. Για την ασφάλεια παπούτσια βιομηχανία, τους καταναλωτές στο παραδοσιακό οικονομικό σύστημα, μόνο για να αγοράσουν τα προϊόντα του κατασκευαστή παπούτσια ασφαλείας, να συνειδητοποιήσουμε την απαίτηση να πληρούν, παρόλο που αυτό το προϊόν είναι μια ασφάλεια παπούτσια τους κατασκευαστές που αναπτύχθηκε μετά την έρευνα αγοράς, αλλά όχι για κάθε καταναλωτής τις εξατομικευμένες ανάγκες του σχεδιασμού, έτσι οι καταναλωτές αυτού του είδους τις πληρούν, πληρούν είναι ένα είδος περιορισμού συνθήκες.


Στην εποχή των μεγάλων όγκων δεδομένων, οι καταναλωτές έχουν την πρωτοβουλία να επιλέξουν. Μπορούν σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με χαμηλό κόστος, με όλες τις επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο για επικοινωνία διπλής κατεύθυνσης, ολοκληρωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι πέρα από την προσιτότητα παραδοσιακών οικονομικών συστημάτων. Καταναλωτή δεν είναι να είναι στην ασφαλή παπούτσι κατασκευαστή να είναι σε θέση να κάνει μια επιλογή μεταξύ του προϊόντος που παράγουν και εργασίας υπηρεσία, αρκετά αντίθετα, ασφαλή παπούτσι κατασκευαστής θα πρέπει να παράγουν διαχειρίζεται τι προϊόν, είναι με την επιλογή των καταναλωτών να κάνουν μια επιλογή. Οι καταναλωτές έχουν αρκετά βολικό συνθήκες να ενσωματώσει τους γνώση της ζωής και του κόσμου, συναισθηματική και συναισθηματική εμπειρία, καθώς και ηθικές έννοιες και προσανατολισμό αξίας, μέσα από την επιλογή των προϊόντων, αγοραστικές συμπεριφορές και πρότυπα κατανάλωσης. Στον εικονικό δίκτυο κόσμο, οι καταναλωτές δεν αγοράζουν προϊόντα, ή ακόμη και απλά που επιδιώκουν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Σε μια εποχή που επιτρέπει την πλήρη έκφραση του εαυτού μας, οι καταναλωτές έχουν θεωρηθεί αγορά ως ένας σημαντικός τρόπος για να αντανακλούν τις αρχές τους αξίας και να συνειδητοποιήσουν τους επιδίωξη αξία.


Επομένως, ενόψει της «αξίας άσυλο» στην εποχή των big data, η γενική αίσθηση της ανάγκης να συναντηθούν, μπόρεσε να λύσει ριζικά το πρόβλημα. Μόνο με βάση την αξία του πελάτη αυτού του κέντρου, να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους αξία επιδίωξη, κατασκευαστές υποδημάτων ασφαλείας μπορεί αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πελατών διαφέρουν, και να αποκτήσουν τελικά την ανάπτυξη από την ίδια την επιχείρηση.