Πώς οι κατασκευαστές υποδημάτων ασφαλείας εγγυώνται την ποιότητα των υποδημάτων;

- Nov 09, 2018-

Ένα ζευγάρι υποδημάτων ασφαλείας με τα κατάλληλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, το προσωπικό που φοράει για να εξασφαλίσει την ασφάλειά του, αλλά και μια αίσθηση άνεσης. Ως εκ τούτου, αυτό το ζευγάρι των κατασκευαστών υποδημάτων ασφάλισης εργασίας έχουν όλο και πιο αυστηρές απαιτήσεις, και δεν μπορεί να είναι όπως τα συνηθισμένα παπούτσια, εφ 'όσον είναι άνετα, η εμφάνιση μπορεί να είναι. Έτσι, πώς να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υποδημάτων ασφαλείας είναι στα πρότυπα;


Μια πρώτη ύλη στο εργοστάσιο επιθεώρηση: Για την αγορά των υποδημάτων ασφαλείας οι πρώτες ύλες πρέπει να ελέγχονται αυστηρά, η ποιότητα και η τιμή πρέπει να σταθμιστούν προσεκτικά, δεν πρέπει μόνο να είναι φτηνές, χαμηλές τιμές των προμηθειών, αλλά η ποιότητα των πρώτων υλών. Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στο εργοστάσιο υπόκεινται σε έλεγχο ποιότητας του ποιοτικού ελέγχου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης της φυσικής ιδιοκτησίας. Όπως η αντίσταση πίεσης κεφαλής από χάλυβα, ικανότητα αντιρρυπαντικότητας, πάχος δερμάτων, αντοχή στη στραγγαλισμό, σκισίματα, αντοχή χρώματος και ούτω καθεξής.

Δεύτερον, ο ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγική διαδικασία: η τεχνολογία υποδημάτων ασφαλείας, είτε πρόκειται για χύτευση με έγχυση είτε για χύτευση με ψυχρή κόλλα, πρέπει να ορίζει τη σωστή και κατάλληλη διαδικασία, για κάθε διαδικασία πρέπει να ορίσετε αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας, Χρειάζεται να έχετε μια αίσθηση ποιότητας αυτοέλεγχος, μόνο εξειδικευμένα προϊόντα μπορούν να εισέλθουν στην επόμενη πράξη. Η κοπή, το ράψιμο, η χύτευση και οι σημαντικές θέσεις πρέπει να είναι εξοπλισμένες με ανεξάρτητο προσωπικό ελέγχου ποιότητας για τον έλεγχο της ποιότητας των ημιτελών προϊόντων.

Τελική επιθεώρηση των τριών τελικών προϊόντων: Σύμφωνα με τον ορισμένο λόγο της επιθεώρησης της αντλίας, γίνεται η τελική επιθεώρηση της παραγγελίας για την παραγγελία. Εκτός από τη διασφάλιση ότι η συνολική εμφάνιση πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη, είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά την έκθεση επιθεώρησης των πρώτων υλών και των τελειωμένων παπουτσιών για να διασφαλίσετε ότι όλες οι φυσικές λειτουργίες είναι στο πρότυπο. Εάν είναι δυνατόν, ένας κανονικός υπάλληλος ποδιών μπορεί να κανονιστεί για να το δοκιμάσει και μπορεί να εκδοθεί μια έκθεση δοκιμής.