Πώς οι κατασκευαστές υποδημάτων ασφάλισης εργασίας εγγυώνται την ποιότητα των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας;

- Jan 26, 2019-

Ένα ζευγάρι παπουτσιών ασφαλείας με τα κατάλληλα προσόντα ποιότητας μπορεί να εξασφαλίσει ασφάλεια και άνεση. Αυτό έχει περισσότερες και αυστηρότερες απαιτήσεις για τους κατασκευαστές υποδημάτων ασφάλισης εργασίας, αλλά όχι τα συνηθισμένα παπούτσια, εφ 'όσον είναι άνετα, η εμφάνιση είναι μοντέρνα. Έτσι, πώς να εξασφαλιστεί η ποιότητα των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας είναι στα πρότυπα;


1. Επιθεώρηση των πρώτων υλών στο εργοστάσιο: Οι πρώτες ύλες για τα αγορασθέντα παπούτσια ασφάλισης εργασίας πρέπει να ελέγχονται αυστηρά. Η ποιότητα και η τιμή πρέπει να σταθμίζονται προσεκτικά. Δεν πρέπει να είναι φθηνή, η τιμή αγοράς είναι χαμηλή και η ποιότητα δεν είναι αρκετή. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες απαιτούν μια οπτική επιθεώρηση του ποιοτικού ελέγχου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση του φυσικού ελέγχου. Όπως η αντίσταση πίεσης κεφαλής χάλυβα, ικανότητα αντι-τερηδόνας, πάχος δερμάτων, αντοχή στη στραγγαλισμό, σκισίματα, αντοχή χρώματος και ούτω καθεξής.


2. Ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγική διαδικασία: Η τεχνολογία υποδημάτων ασφάλισης εργασίας, είτε πρόκειται για χύτευση με έγχυση είτε για χύτευση με ψυχρή συγκόλληση, πρέπει να ρυθμίσει τη σωστή και κατάλληλη διαδικασία. Για κάθε διαδικασία, είναι απαραίτητο να ορίσετε αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας, προφυλάξεις λειτουργίας, λειτουργία. Το προσωπικό πρέπει να έχει την αίσθηση της ποιότητας της αυτοελέγχου και μόνο τα κατάλληλα προϊόντα μπορούν να εισέλθουν στην επόμενη πράξη. Το κόψιμο, το ράψιμο, η χύτευση και οι σημαντικές θέσεις πρέπει να είναι εξοπλισμένες με ανεξάρτητο προσωπικό ελέγχου ποιότητας για τον έλεγχο της ποιότητας των ημιτελών προϊόντων.


3. Τελική επιθεώρηση τελικών προϊόντων: Ο τελικός έλεγχος μιας παραγγελίας πραγματοποιείται σύμφωνα με ένα ορισμένο ποσοστό της επιθεώρησης της αντλίας. Το βήμα αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα από έναν εξωτερικό επιθεωρητή επιθεώρησης ο οποίος διαθέτει τα προσόντα για ανεξάρτητη επιθεώρηση. Ελέγξτε την παραγγελία, δημιουργήστε το δείγμα επιβεβαίωσης και ελέγξτε τα τυχαία παπούτσια για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις. Εκτός από τη διασφάλιση ότι η συνολική εμφάνιση πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη, είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά τις αναφορές επιθεώρησης των πρώτων υλών και των τελικών υποδημάτων ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι φυσικές λειτουργίες πληρούν τα πρότυπα. Εάν είναι δυνατόν, ένας κανονικός υπάλληλος ποδιών μπορεί να κανονιστεί για να το δοκιμάσει και μπορεί να εκδοθεί μια δοκιμαστική έκθεση.