Γραμμή υψηλής τάσης των εργαζομένων πρέπει να φορούν παπούτσια μονωμένο ασφαλείας

- Dec 12, 2018-

Το σύστημα διανομής υψηλής τάσης αποτελείται από διάφορες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού υψηλής τάσης και γραμμές. Η εργασία του προσωπικού συντήρησης γραμμής υψηλής τάσης με αυτές τις υψηλής τάσης συσκευές κάθε μέρα, και ο παράγοντας κινδύνου εργασία είναι υψηλή. Προκειμένου να αποτραπούν αιφνίδιες καταστάσεις όπως ηλεκτροπληξία κατά τη λειτουργία, εργασία προσωπικού είναι υποχρεωμένοι να φορούν προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας.


Τα βολτ της τάσης της γραμμής υψηλής τάσης είναι υψηλή και εργαζόμενοι υποχρεούνται να φορούν μονωμένο προστατευτικό εξοπλισμό, όπως υποδήματα ασφαλείας μονωμένο και μονωτικά γάντια, για να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία. Τα μονωμένα ασφάλεια παπούτσια είναι κατάλληλη για το περιβάλλον, με ένα μεγάλο ρεύμα, και το απομονωμένο ρεύμα περνά μέσα από το ανθρώπινο σώμα μέσα από το σημείο επαφής, και είναι ένα παπούτσι ασφαλείας για την πρόληψη το ανθρώπινο σώμα από το να είναι ηλεκτρικά σοκαρισμένος.


Στο έδαφος κοντά σε γραμμή υψηλής τάσης, υπάρχουν μερικές φορές υλικά, εργαλεία ή απόβλητα ρίχνονται μακριά από τους εργαζόμενους. Μερικά από αυτά τα πράγματα έχουν αιχμηρές ακμές και γωνίες, και οι εργαζόμενοι μπορεί να είναι τρυπημένα και να πληγωθεί από όχι paying προσοχή στα πέλματα. Τα παπούτσια ασφαλείας αδιάτρητο, ανθεκτικό τοποθετούνται με λαμαρίνα πάνω από τα πέλματα για να αποτρέψετε την διατρυπάται από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, εμποδίζοντας έτσι τα πόδια από το να τραυματιστούν τα αιχμηρά σημεία.


Τη διατήρηση της γραμμής υψηλής τάσης του κυκλώματος κλάδου έχει μεγάλες προκλήσεις και υψηλό εργατοώρες. Οι φορείς εξασφαλίζουν την ασφάλεια ενώ ολοκληρώνει τις διάφορες εργασίες παραγωγής. Έχουν πάντα το επίκεντρο της βιομηχανίας δύναμη και την κατεύθυνση του έργου, έτσι ώστε το προσωπικό συντήρησης γραμμής ρούχα εργασίας προϊόντα προστασίας κατά τη λειτουργία. Είναι απαραίτητο, όπως υποδήματα ασφαλείας με φορώντας μόνωση λειτουργία, λειτουργία αντι-χάρμα, αντι-διάτρηση λειτουργία, μονωμένα γάντια, μονωμένες φόρμες και ούτω καθεξής.


Κατά την ίδια ώρα, εκπαίδευση κοινή λογική τακτική υπάλληλο ασφαλείας, της εταιρείας επίβλεψη και διαχείριση των προϊόντων προστασίας της εργασίας, ως ένα βαθμό μπορούν να ενισχύσουν την ευαισθητοποίηση της ασφάλειας των εργαζομένων, περιπολούν τη γραμμή των εργαζομένων συνειδητά φορούν εργασίας ασφαλιστικές προμήθειες, είναι αόρατα μειωμένη επικίνδυνα ατυχήματα συμβαίνουν.