Υψηλής ποιότητας ασφάλειες εργασίας παπούτσια σόλας αναρρίχηση-απόδειξη απαιτήσεις λειτουργίας

- May 17, 2019-Η ολίσθηση είναι η βασική λειτουργική απαίτηση των υψηλά προστατευτικών υποδημάτων, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να υποφέρουν από τραυματισμούς που προκαλούνται από την ολίσθηση ή την πτώση των ψηλών τακουνιών κάθε χρόνο. Παρόλο που υπάρχουν σημαντικές διαφορές στα πρότυπα αντιολισθητικών και αντιολισθητικών πέλματος λόγω διαφορετικών χώρων, διαφορετικών χρήσεων, διαφορετικών θέσεων εργασίας ή διαφορετικών τύπων υποδημάτων, ως μοναδικός κατασκευαστής ή κατασκευαστής υποδημάτων, η επιλογή του μοναδικού υλικού και του μοναδικού σχεδιασμού την ίδια στιγμή, θα πρέπει να δώσει αρκετή προσοχή στην αντιολισθητική του λειτουργία. Γενικά, το εξωτερικό υλικό σόλας των παπουτσιών υψηλού επιπέδου ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να έχει αντοχή στο λάδι, αντίσταση στην ολίσθηση, αντοχή στη φθορά, αντοχή στην πίεση, αντοχή στο νερό, καλή ελαστικότητα, αντοχή στη θερμότητα, αντοχή στην κρούση, εύκολη προσαρμογή στο σχήμα του ποδιού, μετά τη ρύθμιση, τη συντήρηση της θερμότητας, την εύκολη απορρόφηση υγρασίας κλπ. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να συνεργαστείτε με την μεσαία σόλα. Όταν περπατάτε και αλλάζετε τα πόδια, υπάρχουν φρένα που δεν προκαλούν ολίσθηση και εύκολο parking.


Η PU / PU, η PU / TPU, η PU / PU, η PU / PU, η PU / PU, η PU / PU, ΚΑΛΥΜΜΑ, κλπ.). Δύναμη σκληρότητας, ξηρό Υγρασία, ομαλότητα, μοτίβα μοσχεύματος, δομή κλπ. Η αντιολισθητική επίδραση επί ξηρού εδάφους αναφέρεται συχνά ως ξηρό ολίσθηση. Η αντιολισθητική επίδραση με την παρουσία νερού στο έδαφος ονομάζεται υγρή ολίσθηση. Σε ορισμένα ειδικά περιβάλλοντα εργασίας ή διαβίωσης, αυτό που υπάρχει στο έδαφος μπορεί να μην είναι μόνο συνηθισμένο νερό, αλλά συχνά πετρέλαιο, ακόμα και πετρέλαιο και νερό. Ως εκ τούτου, υπάρχουν αντιολισθητικές λάδι τύπου και έλαιο αντιολισθητικό. Για διαφορετικά περιβάλλοντα, τα παπούτσια έχουν διαφορετικά σχέδια υποδημάτων και σόλας για την αντιολισθητική λειτουργία.


Το τραχύ και ανομοιογενές ύψος του πυθμένα των υψηλά προστατευτικών υποδημάτων μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά την πραγματική περιοχή επαφής, αυξάνοντας έτσι την τριβή και βελτιώνοντας το αντιολισθητικό αποτέλεσμα. Η δομή, το πάχος και το βάθος των διαφορετικών σκιασμών διαφέρουν από την πραγματική επιφάνεια επαφής με τη γη. Οι λεπτές γραμμές είναι εύκολο να φορεθούν όταν στηρίζετε το ανθρώπινο σώμα, με αποτέλεσμα την ταχεία εξασθένιση του αντιολισθητικού αποτελέσματος. πάρα πολύ παχύ σκίαση, περπατώντας στον γενικό δρόμο, η παραμόρφωση μειώνεται και το αντιολισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Επομένως, ο σχεδιασμός των πέλματος των υψηλά προστατευτικών υποδημάτων είναι πιο σημαντικός στην υγρή διεπαφή. Στο περιβάλλον υγρής επαφής, το σχέδιο αποστράγγισης της αποστράγγισης επηρεάζει άμεσα το ανθεκτικό στην ολίσθηση αποτέλεσμα της σόλας. Όταν υπάρχει νερό μεταξύ της σόλας και της επιφάνειας επαφής, η υφή της σόλας δεν μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό στην αυλάκωση της σκίασης και τις πλευρές της σόλας και θα υπάρχει νερό μεταξύ της σόλας και του εδάφους και το λεπτό νερό το στρώμα παίζει έναν ρόλο λίπανσης. Μειώνει σημαντικά την τριβή μεταξύ της σόλας και του εδάφους, προκαλώντας ολίσθηση. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός της ανώτερης γραμμής υποδημάτων των υψηλών κορυφαίων υποδημάτων ασφάλισης εργασίας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τόσο την ξηρή επιφάνεια επαφής όσο και την επιφάνεια υγρής επαφής.