Γενικοί όροι για προστατευτικά υποδήματα (παπούτσια ασφαλείας, παπούτσια ασφαλείας, υποδήματα εργασίας)

- Apr 22, 2019-

Γενικοί όροι για προστατευτικά υποδήματα (παπούτσια ασφαλείας, υποδήματα ασφάλισης εργασίας, υποδήματα εργασίας)


Οι κατασκευαστές παπουτσιών ασφάλισης εργασίας (προστατευτικά παπούτσια (μπότες) προστατευτικά παπούτσια (μπότες), άμυνας, φυσικοί, χημικοί και βιολογικοί και άλλοι εξωτερικοί παράγοντες βλάπτουν τα πόδια των εργαζομένων και τα προϊόντα φροντίδας μόσχων.


1, παπούτσια ανθεκτικά σε οξέα και αλκάλια (μπότες) υποδήματα ανθεκτικά στα οξέα και τα αλκάλια (μπότες)


Έχει αντιοξειδωτικές και αλκαλικές ιδιότητες και είναι κατάλληλη για παπούτσια (μπότες) που φοριούνται από εργαζόμενους που εκτίθενται σε διαβρωτικά υγρά όπως οξύ και αλκάλια. Συνώνυμο: παπούτσια ανθεκτικά στα οξέα και αλκάλια (μπότες).


2, παπούτσια (παπούτσια) ανθεκτικά σε λάδι, παπούτσια ανθεκτικά στο λάδι (μπότες)


Έχει απόδοση πετρελαίου και είναι κατάλληλη για παπούτσια (μπότες) που φοριούνται από εργαζόμενους που εκτίθενται στο πετρέλαιο στα πόδια.


3, αδιάβροχες καουτσούκ μπότες (μπότες ασφαλείας) αδιάβροχες μπότες από καουτσούκ


Διαθέτει αδιάβροχες, αντιολισθητικές και ανθεκτικές στις φθορά ιδιότητες και είναι κατάλληλη για μπότες από καουτσούκ που φοριούνται από εργαζόμενους σε βιομηχανικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις. Συνώνυμο: (βιομηχανικές μπότες από καουτσούκ).


4, παπούτσια αντιασπασμός παπούτσια (μπότες) παπούτσια (μπότες)


Προστατευτικά παπούτσια που μπορούν να αντισταθούν στην πρόσκρουση της σύνθλιψης των τραυματισμένων οστών ποδιών. Υπάρχουν δερμάτινα παπούτσια ασφαλείας και παπούτσια με αντιολισθητικό καουτσούκ.


5, παπούτσια ανθεκτικά στη διάτρηση παπούτσια


Προστατευτικά παπούτσια που διαπερνούν αιχμηρά αντικείμενα.


6, παπούτσια απομόνωσης παπούτσια παπούτσια κατά των παλμών


Προστατευτικά υποδήματα με εξασθενημένες ιδιότητες δόνησης.


7, μονωμένα παπούτσια (μπότες) ηλεκτρικά παπούτσια (μπότες)


Προστατευτικά υποδήματα που μπορούν να μονώσουν τα πόδια του ατόμου από ζωντανά αντικείμενα και να αποτρέψουν ηλεκτροπληξία.


8, αντιστατικά παπούτσια αντιστατικών παπουτσιών


Προστατευτικά υποδήματα που μπορούν να εξαλείψουν τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού στο ανθρώπινο σώμα και να αποτρέψουν την ηλεκτροπληξία από τροφοδοσία κάτω από 250V.


9, αγώγιμα παπούτσια


Έχει καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα και μπορεί να πυροδοτήσει το στατικό ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προστατευτικά υποδήματα χωρίς κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.


10, ανθεκτικά στη θερμότητα παπούτσια επιβραδυντικά φλόγας (μπότες) ανθεκτικά στη θερμότητα και επιβραδυντικά φλόγας (μπότες), προστασία από υψηλή θερμοκρασία, σπινθήρες από τετηγμένα μέταλλα και ανοικτές φλόγες και άλλα προστατευτικά υποδήματα.


11, ηλεκτρικά μπότες με ηλεκτρικές μπότες


Ένα παπούτσι που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια για θέρμανση.


12, λουράκι leggings για log


Προϊόντα που προστατεύουν τα πόδια σας από χτυπήματα.


13, τα προστατευτικά παπούτσια καλύπτουν προστατευτικά μπότες


Καλύψτε προϊόντα υποδημάτων με ανθεκτικό στη θερμότητα επιβραδυντικό φλόγας ή απορρόφηση κρούσεων ή προστασία από οξύ και αλκάλια.