Μέσα προστασίας των ποδιών για συγκόλληση των εργαζομένων

- Dec 04, 2018-Συγκόλλησης εργασία είναι ένα σχετικά απαιτητικό έργο για τον εξοπλισμό ασφαλείας, επειδή δεν θα εκτεθεί μόνο σε υψηλή θερμοκρασία κινδύνους, αλλά επίσης άλλους κινδύνους όπως βαριά αντικείμενα, βλαβερές εκπομπές αερίων, πυρκαγιές που προκαλείται από το πιτσίλισμα σπινθήρες, κ.λπ., για την αποτελεσματική πρόληψη συγκόλλησης. Λειτουργεί βιομηχανία κινδύνους, θα πρέπει να φορούν κατάλληλη εργασία προστασίας προϊόντων, όπως προστατευτικά προσοφθάλμιους φακούς, υψηλής θερμοκρασίας παπούτσια ασφαλείας και ούτω καθεξής.


Όταν οξυγονοκολλητή εκτελεί υψηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση συγκόλλησης ή κοπής σύντηξης σε κάποιες πλάκες, φορώντας παπούτσια ασφαλείας με την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει υψηλή θερμοκρασία εγκαυμάτων και splash σπινθήρες. Επειδή η υψηλή θερμοκρασία ανθεκτικών ασφάλεια παπούτσια είναι κατασκευασμένα από υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά πέλματα και το πάνω μέρος, προστατεύουν τα πόδια από συνθήκες εργασίας υψηλής θερμοκρασίας, όπως το λιωμένο μέταλλο σπινθήρες και καίγονται από υψηλή θερμοκρασία για την αποφυγή τραυματισμού.


Στο ηλεκτρικό κατάστημα συγκόλλησης μηχάνημα, συνήθως τοποθετούνται ορισμένες μεγάλες πλάκες σιδήρου και χάλυβα. Όταν οξυγονοκολλητή εκτελεί ηλεκτρική συγκόλληση πάνω σε αυτά τα πιάτα, χαλύβδινη πλάκα δεν θα βλάψει το πιάτο και θα βλάψει το πόδι. Τα παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία αντι-χάρμα είναι εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κεφάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό σε μια ορισμένη δύναμη κρούσης στο δάχτυλο του ποδιού, και το εσωτερικό κεφάλι τοποθετείται μεταξύ τα παπούτσια και τα παπούτσια, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που υπάγονται στο πόδι.


Εκτός από τον συγκόλλησης εργασία στο εργαστήριο ηλεκτρικής συγκόλλησης, κάποια συγκολλητές πρέπει επίσης να διενεργούν συγκόλλησης εργασία στα προάστια. Το γενικό περιβάλλον στα προάστια είναι περίπλοκη. Όταν η συγκόλληση των εργαζομένων δεν φοράτε προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας, καρφώνονται εύκολα τα πόδια. Σκωρία γυαλί διαπερνά το πέλμα. Είναι η αντι-piercing υποδήματα ασφαλείας επειδή το φύλλο χάλυβα τοποθετείται πάνω από το πέλμα, έτσι ώστε το πόδι μπορεί να αποτραπεί από το να είναι τρυπημένα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, και ποδιού προστατεύεται αποτελεσματικά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της εργασίας.


Ο ηλεκτρικός χειριστής συγκόλλησης ενισχύει την προσωπική προστασία και μπορεί να αποτρέψει την άμεση ή έμμεση ζημία στο ανθρώπινο σώμα, που προκαλείται από συγκόλλησης εργασία. Η χρήση των κατάλληλα γάντια, προστατευτικά ρούχα, υψηλής θερμοκρασίας και παπούτσια ασφαλείας αντι-διάτρηση, μάσκες, κλπ., δεν επιτρέπονται στην περίπτωση μηχανικής μέτρα προστασίας, και είναι ασφαλή για τους εργαζόμενους. Ένα εμπόδιο.


Οξυγονοκολλητή πρέπει να επίσης συνεχώς τη βελτίωση της ευαισθητοποίησης, της πρόληψης και να φοράτε κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό για ειδικές περιστάσεις. Την ίδια στιγμή, είναι αναγκαίο να ενισχύσει τις εργασίες παρακολούθησης της συγκόλλησης τόπου και η φυσική επιθεώρηση του οξυγονοκολλητή και να ελέγχετε τακτικά τα προϊόντα προστασίας εργασίας των εργαζομένων να βρείτε και να λύσει προβλήματα σε χρόνο συγκόλλησης.