Μέσα προστασίας των ποδιών για ηλεκτρολύσεως εργαζόμενους με οξύ και αλκάλιο ανθεκτικές παπούτσια

- Dec 05, 2018-

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη χημική βιομηχανία. Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι στον κλάδο της εργαστήρι ηλεκτρόλυση, αναφέρεται ως electrolyzers. Συνήθως εργάζονται σε εργαστήρια με θερμοκρασίες έως 40 βαθμούς, και ασχολούνται κυρίως με την αλλαγή των πόλων (yang), Πολωνοί σφράγιση (yang), ηλεκτρολύτες/αλουμίνιο. Η οριζόντια προσαρμογή και άλλες λειτουργίες, ασχολούνται συχνά με κάποιες χημικές ουσίες. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της εργασίας, θα φορούν τα αναγκαία ασφάλεια παπούτσια και τις φόρμες για την προστασία της εργασίας.


Στο εργαστήριο ηλεκτρόλυση, το electrolyzer πρέπει να μεταφέρει κάποιο ηλεκτρολυτικό υλικά. Εάν φορώντας Προστατευτικά υποδήματα με λειτουργία αντι-χάρμα, μπορεί να αποφύγει τη ζημία από τα βαριά αντικείμενα και να μειώσει τον κίνδυνο για το έργο. Επειδή τα παπούτσια συντριβή-απόδειξη ασφάλειας είναι εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κεφάλι ότι αντιστέκεται ένα ορισμένο αντίκτυπο δύναμη στο δάχτυλο του ποδιού, το εσωτερικό κεφάλι τοποθετείται μεταξύ τα παπούτσια και τα παπούτσια, και είναι μια λωρίδα σφουγγάρι τοποθετείται στο τέλος της η εσωτερική ενίσχυση για να ενεργοποιήσετε το baotou να συνδυαστεί εξυπνάδα h επάνω. Το μέρος είναι ομαλή, γεγονός που αυξάνει την αναδίπλωση αντοχή και την άνεση.


Κάποια εργαστήρια ηλεκτρόλυση έχουν μεταλλικά υλικά. Αν αυτά είναι διάσπαρτα στο πάτωμα του εργαστηρίου, μπορούν εύκολα να κάρφωσαν από τα πόδια τους χωρίς καμία προστασία ασφάλειας. Ένα ζευγάρι παπούτσια ασφάλειας αντι-διάτρηση μπορεί να μειώσει τη ζημία. Η συνάρτηση πρόληψη παρακέντηση είναι ένα παπούτσι ασφαλείας στην οποία τοποθετείται μια λαμαρίνα πάνω από το πέλμα να αποφευχθεί η διάτρηση του πέλματος από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, εμποδίζοντάς το πόδι από το να τραυματιστεί.


Χημικά εργαστήρια απαιτούν Χημικά παρασκευάσματα όπως διαλύματα οξέων-βάσεων. Εάν οι εργαζόμενοι δεν φορούν προστατευτικά παπούτσια, οξύ και αλκαλίων λύσεις μπορεί να πέσει στα πόδια, έτσι ώστε αυτοί ενδέχεται να πρέπει να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό. Επειδή το οξύ και αλκάλιο ανθεκτικές ασφάλεια παπούτσια παπούτσια ασφάλειας που έχουν οξύ και αλκαλίων αντίσταση και χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών και αποτροπή οξέων και αλκαλίων χημικές ουσίες στο οξύ και αλκαλίων και διαβρωτικό περιβάλλον εργασίας.


Για την ηλεκτρόλυση των εργαζομένων στη χημική βιομηχανία, συχνά ασχολούνται με χημικούς παράγοντες, καθώς και κάποια μεταλλικά υλικά. Προκειμένου να κάνουμε τους προστασία ασφάλειας στο χώρο εργασίας, φορούν ρούχα εργασίας, εργασία γάντια και υποδήματα ασφάλειας με ειδικές λειτουργίες για τη βιομηχανία τους. Είναι αναγκαίο, τους εργασία παράγοντα κινδύνου είναι υψηλή και ασφάλεια προστασίας είναι η πρώτη προτεραιότητα.