Πέντε σκέψεις σχεδίασης για ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια

- May 17, 2019-1. Χαρακτηριστικά αργής απόσβεσης


Οι τακτικοί κραδασμοί στη δουλειά δημιουργούν ειδικές καταπονήσεις που είναι γενικά πέντε φορές το βάρος σας. Ως εκ τούτου, καλή απόδοση απόσβεσης είναι απαραίτητη. Η μεσαία σόλα θα βοηθήσει να διασκορπιστεί αυτή η επίδραση. Μια καλή μεσαία σόλα είναι κατασκευασμένη από χυτό EVA ή πολυουρεθάνη. Διάφοροι κατασκευαστές έχουν εισαγάγει μια ποικιλία τεχνολογιών για την περαιτέρω αύξηση της απόσβεσης των επιδόσεων της ενδιάμεσης σόλας. Εάν είστε υπο-πλακιδίων, ή επίπονες, ίσως χρειαστεί καλύτερη απόσβεση από όσους είναι υπερβολικά διατεθειμένοι.


2, αντικαταστάσιμη εσωτερική σόλα υποδημάτων παπουτσιών


Η εσωτερική σόλα έχει επίσης κάποια απόδοση απόσβεσης και είναι πιο ευαίσθητη στη θραύση. Η αλλαγή της εσωτερικής σόλας κατά το ήμισυ της ζωής του παπουτσιού έχει μια βασική αρχή αντικατάστασης: μετά από 150 ώρες αερόβιας άσκησης, η εσωτερική σόλα θα χάσει την ελαστικότητά της και η εσωτερική σόλα θα πρέπει να αντικατασταθεί. (Ανάλογα με διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές προπονήσεις.)


3, τοποθετήστε το πόδι


Τα πόδια σας θα πρέπει να τονίζονται και να τονίζονται κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η θερμότητα που παράγεται από την έντονη άσκηση αυξάνει το μέγεθος του ποδιού κατά μισό μέγεθος. Ταυτόχρονα, όταν αγοράζετε παπούτσια, δεν πρέπει να είστε πολύ γεμάτοι. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στην κορυφή του παπουτσιού και το μακρύτερο δάκτυλο του ποδιού σας, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα δάκτυλα των ποδιών σας μπορούν να κινούνται ελεύθερα και ότι η φτέρνα πρέπει να είναι σωστά συνδεδεμένη. Επιπλέον, το μήκος του ποδιού πρέπει να μετράται συχνά, καθώς η ηλικία αυξάνεται και η ζημιά μπορεί να αλλάξει το μέγεθος του ποδιού.


4, τα εσωτερικά χαρακτηριστικά υποστήριξης της μεσαίας σόλας του υποδήματος ηλεκτρικής μόνωσης


Σε όλα τα είδη του εργασιακού περιβάλλοντος, εάν ο εργάτης χρειάζεται να κινηθεί περισσότερο, τα παπούτσια ασφάλισης εργασίας είναι πολύ σταθερά. Τα διάφορα παπούτσια εργασίας προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά εσωτερικής υποστήριξης. Μερικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια χυτή μεσαία σόλα για να επιτρέπουν στο πόδι να πατήσει σωστά στο παπούτσι και οι ίνες κατά μήκος του παπουτσιού μπορούν επίσης να παρέχουν στήριξη. Για να βελτιωθεί η ευελιξία των παπουτσιών, ορισμένοι κατασκευαστές προσθέτουν μόνο ινοσανίδες στη φτέρνα και η ισχυρή και ανθεκτική στη φθορά στήριξη της φτέρνας μπορεί να μειώσει σημαντικά την κίνηση της φτέρνας. Ένα ευρύτερο τμήμα στην εξωτερική σόλα ονομάζεται σταθερή ταινία τακουνιού. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και κατανέμεται κατά μήκος του ποδιού για μια εβδομάδα και είναι προσαρτημένο στο στήριγμα της φτέρνας. Πολλά παπούτσια χρησιμοποιούν τώρα ένα σταθερό πλαίσιο, το οποίο είναι ένα πολυμερές εξάρτημα που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της κατάστασης, διανεμημένο κατά μήκος του εξωτερικού μέρους του παπουτσιού. Άλλα σταθεροποιητικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια πλαστική λωρίδα στήριξης (γενικά συνδεδεμένη με την οπή), ένα ραβδωτό ραβδί και ένα χαρακτηριστικό μεσαίας στήριξης.


5, ευελιξία


Η ελαστικότητα των παπουτσιών σας καθορίζεται από την αίσθηση των ποδιών σας καθώς κινούνται. Η επένδυση από ινοσανίδες έχει μεγαλύτερη ευελιξία από ό, τι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων ινοσανίδων και τα υποδήματα χαμηλής κορυφής βελτιώνουν επίσης την ευελιξία.