Κατανοείτε την αντιστοίχιση χρώματος των υποδημάτων ασφαλείας;

- Dec 16, 2018-

Έχετε παρατηρήσει το χρώμα των παπουτσιών ασφαλείας που φοράτε; Υπάρχει αντιστοιχία χρώματος; Με την εντύπωση μας, τα παπούτσια ασφαλείας είναι μαύρα και γκρίζα, δίνοντας στους ανθρώπους μια αίσθηση σταθερότητας και σταθερότητας, και αυτό εύκολα θυμίζει τα τραχιά και βαριά παπούτσια. Σήμερα, με τη βελτίωση της αισθητικής ικανότητας των ανθρώπων και του βαθμού εκτίμησης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν προτείνει πιο διαφοροποιημένες απαιτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό στυλ και την αντιστοίχιση χρώματος των υποδημάτων ασφαλείας ασφάλισης εργασίας, οπότε αν ένα παπούτσι ασφαλείας είναι άνετο να φορεθεί, είναι επίσης ευέλικτο και πολύχρωμο, οπότε θα προτιμάται περισσότερο από τους καταναλωτές.


Για να κατανοήσουμε την αντιστοίχιση χρώματος των υποδημάτων ασφαλείας, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πρώτα τις γνώσεις της επιστήμης των χρωμάτων. Το χρώμα μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: χωρίς χρώμα και χωρίς χρώμα. Υπάρχουν πλούσια χρώματα του φωτός και σκούρα χωρίς χρώμα (όπως: μαύρο, λευκό, γκρι), που ονομάζεται γενικά άχρωμα. αν υπάρχουν διαφορετικά μήκη κύματος ορατού φωτός, υπάρχουν (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μπλε, πορφυρό, κλπ., αυτό ονομάζεται χρώμα.) Επιπλέον, σύμφωνα με το χρώμα της ψυχρής και θερμής φύσης που διακρίνεται, (όπως: μπλε, κυανό, κλπ.), σειρές ζεστών χρωμάτων (όπως: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο κλπ.) Αν διακρίνετε το γυαλιστερό χρώμα και το ματ χρώμα ανάλογα με τη στιβαρή φύση του χρώματος.


Το χρώμα είναι η πρώτη εντύπωση των αισθήσεων, τα ανοιχτά χρώματα και τα φωτεινά χρώματα έχουν την αίσθηση της εμπρός και της επέκτασης, τα σκούρα και σκούρα χρώματα έχουν μια αίσθηση της πλάτης και της συστολής. Απλώς εφαρμόζοντας τις δύο αντιλήψεις για το χρώμα δεν μπορεί μόνο να διορθώσει και να καλύψει τις ελλείψεις, αλλά και να τονίσει τις δυνάμεις σας. Τα πέντε χρώματα είναι όλα σε ένα σώμα, σε όλο το σώμα, και ο χρυσός είναι κρεμασμένος με ασήμι. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Η ομορφιά του έργου δεν είναι όμορφη. Δεν είναι το τίμημα. Το κλειδί βρίσκεται στα κατάλληλα εξαρτήματα. Είναι κατάλληλο για την ηλικία, την ταυτότητα, την εποχή και τα έθιμα του περιβάλλοντος. Είναι κυρίως η συνοχή του χρώματος ολόκληρου του αμαξώματος και η αρμονική συνολική επίδραση. "Το χρώμα δεν είναι πολύ, η αρμονία είναι όμορφη", η σωστή μέθοδος αντιστοίχισης χρώματος θα πρέπει να είναι η επιλογή μίας ή δύο σειρών χρωμάτων, η οποία είναι το κύριο χρώμα, καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της εργασίας, συμπληρωμένο με άλλα μικρά χρώματα μια αντίθεση, εκκίνηση ή χρήση Για να διακοσμήσετε τα βασικά μέρη της διακόσμησης για να επιτύχετε ένα αρμονικό και ενωμένο αποτέλεσμα.


Κατανοήστε τις γνώσεις συνεγκατάστασης της επιστήμης των χρωμάτων, τότε η αντιστοίχιση χρωμάτων των υποδημάτων ασφαλείας ασφάλισης εργασίας είναι σχετικά απλή. Όταν πραγματοποιούμε τη συνολική αντιστοίχιση εικόνων, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο συντονισμό του τόνος χρώματος, καθώς και στα σενάρια εφαρμογής των υποδημάτων ασφαλείας ασφάλισης εργασίας, και στον εαυτό μας. Παράγοντες όπως η ηλικία, η ταυτότητα, η προσωπική προτίμηση, κλπ. Όταν όλοι σκέφτεστε αυτό, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στη ζωή σας. Το χρώμα των παπουτσιών ασφάλισης εργασίας δεν περιορίζεται πλέον σε μαύρο και άσπρο γκρι τόνο. Τα αρχικά παπούτσια ασφάλειας εργασίας μπορούν επίσης να φορεθούν από τη μόδα!