Πρέπει να φοράτε υποδήματα ασφαλείας για καταγραφή;

- Dec 11, 2018-

Οι ξυλοκόποι χρησιμοποιούν συχνά μια ποικιλία μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου κατά την επεξεργασία ξύλου. Αυτοί οι μηχανικοί εξοπλισμοί, όπως τα ξυλουργικά εργαλεία, τα εργαλεία ξυρίσματος, τα μηχανικά εργαλεία, τα βαρέα μηχανήματα, τα βαρέα μηχανήματα και οι χειριστές στο μακροχρόνιο περιβάλλον θορύβου, είναι εύκολο να αισθάνονται ερεθισμένοι και Κόπωση, αυξάνοντας έτσι τα λάθη και προκαλώντας ατυχήματα. να φοράτε προστατευτικά παπούτσια, να φοράτε προστατευτικά καλύμματα για τα μαλλιά και να φοράτε τα απαραίτητα προϊόντα προστασίας της εργασίας όπως γυαλιά και προστατευτικά αυτιών.


Οι ξύλινοι τροχοί πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας όταν είναι πιθανό να τραυματιστούν από ξύλο. Επειδή τα ξυλουργικά εργαλεία κόβουν πριόνια, εάν υπάρχει φαινόμενο πριονιού, το ξύλο πέφτει ή ο μηχανικός εξοπλισμός γλιστρά ξαφνικά από το χέρι στο πόδι. Εκτός από την πτώση της πριονωτής λεπίδας του ξυλουργού, είναι εύκολο να καταστραφεί το πόδι χωρίς να φοράτε τα παπούτσια ασφαλείας για την προστασία των ποδιών. Τα παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία κατάσβεσης είναι εφοδιασμένα με μια εσωτερική κεφαλή που είναι ανθεκτική σε μια συγκεκριμένη δύναμη κρούσης στο δάκτυλο και η εσωτερική κεφαλή τοποθετείται μεταξύ των παπουτσιών και των παπουτσιών, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που πέφτει το πόδι.


Εάν το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την καταγραφή της περιοχής δεν είναι καθαρό έγκαιρα, το ξύλο μπορεί εύκολα να διατρυπηθεί από τα νύχια ή τα μεταλλικά αντικείμενα με γωνιακό ξύλο ή έδαφος χωρίς να φορούν παπούτσια ασφαλείας που εμποδίζουν τη διάνοιξη και προκαλούν τραυματισμό στα πόδια των εργαζομένων. Τα προστατευτικά υποδήματα κατά της διάτρησης είναι επειδή το χαλύβδινο φύλλο τοποθετείται πάνω από το πέλμα, έτσι ώστε να εμποδίζεται η διάτρηση του ποδιού από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και το πόδι προστατεύεται αποτελεσματικά για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της εργασίας.


Για τους ξυλουργούς, εκτός από την αντιμετώπιση πολλών πριονιδίων κάθε μέρα, συχνά χρησιμοποιούν εξοπλισμό βαρέως τύπου, όπως ξυλουργικά πριόνια και μηχανές κοπής στις λειτουργίες τους. Κατά τη λειτουργία, δεν πρέπει μόνο να ληφθούν μέτρα προστασίας από τα χέρια, αλλά τα μέτρα για τα πόδια είναι απαραίτητα.


Όταν οι εργασίες υλοτόμησης είναι δυσκίνητες, οι εργαζόμενοι είναι επιρρεπείς σε ξαφνικά ατυχήματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πριονωτή λεπίδα πέφτει και βλάπτει το πόδι. Η ξύλινη σανίδα είναι ενσωματωμένη με σιδερένια καρφιά, κλπ. Βήμα προς τα πέλματα διάτρησης, κλπ., Πρέπει να κάνουμε μια καλή δουλειά. Η προστασία από την ασφάλεια απαιτεί τα ξυλάκια να φορούν προστατευτικά παπούτσια ασφαλείας και προστατευτικά γάντια. Μόνο τότε θα ελαχιστοποιήσουμε τη ζημιά.