Ξέρετε παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης;

- Feb 08, 2019-

Τα παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης καλούνται επίσης παπούτσια ασφαλείας: τα παπούτσια ασφαλείας που κατασκευάζονται από δέρμα ή άλλα υλικά για την προστασία των ποδιών από τραυματισμό. Η μέθοδος είναι να τοποθετήσετε την εσωτερική κεφαλή μεταξύ του παπουτσιού και του παπουτσιού και τοποθετήστε μια ταινία σφουγγάρι στο άκρο της εσωτερικής κεφαλής για να κάνετε την άρθρωση της κεφαλής και του άνω λείου και να αυξήσετε την αντίσταση δίπλωσης και την άνεση. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να κυλήσετε το πίσω μέρος του παπουτσιού για να προστατεύσετε τον αστράγαλο και να το φοράτε άνετα.


Χαρακτηριστικά ασφαλείας των παπουτσιών ασφαλείας κατά της συντριβής:

Η δοκιμή κρούσης πραγματοποιείται με σφυρί χτυπήματος χάλυβα καθορισμένου βάρους. Το ύψος του διακένου κάτω από το καπάκι των δακτύλων πρέπει να είναι μικρότερο από την καθορισμένη τιμή όταν προσκρούει το πώμα και η διάτρηση δεν πρέπει να παρουσιάζει ρωγμές που διεισδύουν στην κατεύθυνση του άξονα δοκιμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εθνικά πρότυπα έχουν διαφορετικούς κανονισμούς σχετικά με το βάρος, τις προδιαγραφές, το ύψος πρόσκρουσης και την κατασκευή της δοκιμαστικής μηχανής. Η πραγματική δοκιμή θα πρέπει να διακρίνεται.


Τα παπούτσια προστασίας κατά της θρυμματίσεως χρησιμοποιούν περίοδο:

1. Όσον αφορά τα εθνικά πρότυπα, τα καταρτισμένα προϊόντα που πληρούν τα εθνικά πρότυπα για παπούτσια ασφαλείας, το κράτος επιβάλλει την πολιτική των τριών εγγυήσεων, το κάτω μέρος του τμήματος, το τμήμα και την αντικατάσταση του καουτσούκ εντός τριών μηνών από την πώληση .

2. Στην πραγματική λειτουργία, η διάρκεια ζωής των υποδημάτων ασφαλείας εξαρτάται κυρίως από το περιβάλλον εργασίας που χρησιμοποιείται από τα υποδήματα ασφαλείας, την κατάσταση χρήσης των υποδημάτων ασφαλείας και το περιβάλλον είναι καλό να χρησιμοποιηθεί για ένα έτος. Το περιβάλλον είναι κακό, όπως χημικά εργοστάσια, εργαστήρια ηλεκτρολυτικής, εξαιτίας των εξαιρετικά διαβρωτικών. Ο μήνας είναι σχεδόν ο ίδιος.

Επομένως, δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας για την αντικατάσταση των υποδημάτων ασφαλείας. Βασικές εκτιμήσεις: απόδοση ασφαλείας, άνεση, ποιότητα. Ανάλογα με την εφαρμογή, το εργοστάσιο επιλέγει την πραγματική κατάσταση όταν αγοράζει παπούτσια ασφαλείας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε τα τακτικά υποδήματα ασφαλείας με άδεια παραγωγής ασφάλειας. Οι κατασκευαστές, τα παπούτσια ασφαλείας πρέπει να έχουν ένα εθνικό πιστοποιητικό δοκιμής, και δεν μπορεί να είναι φτηνό και να θέσει την ασφάλεια των εργαζομένων.