Χρειάζεται συντήρηση σιδηροδρομικοί να φορούν παπούτσια ασφαλείας;

- Dec 13, 2018-

Για τους εργαζομένους της συντήρησης που μεταφοράς επί της σιδηροδρομικής γραμμής κάθε μέρα, δώστε προσοχή στην εργασία τους ασφάλεια, και ρωτήστε τους για τη βελτίωση της επίγνωσής τους σχετικά με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας και μελέτης, και να φοράτε με ασφάλεια εργασίας ασφαλιστικών προϊόντων, όπως φοράει και φορώντας κράνη ασφαλείας αντι-χάρμα παπούτσια. Είναι απαραίτητο να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Αυτό δεν θα διασφαλίσει μόνον ότι οι εργασίες συντηρήσεως σιδηροδρομικών είναι πιο τυποποιημένη και διαδικαστικά, αλλά επίσης πρόληψη της εμφάνισης των επικίνδυνων ατυχημάτων.


Συντήρηση σιδηροδρόμων επειδή το περιβάλλον εργασίας είναι πολύπλοκες, είναι απαραίτητο να έχουν ασφάλεια παπούτσια με λειτουργία αντι-χάρμα, διότι μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά το πόδι από βαριά αντικείμενα, και η λειτουργία αντι-smash είναι να εγκαταστήσετε το εσωτερικό κεφάλι με αντι-αντίκτυπου δύναμη στο δάχτυλο του ποδιού, και τοποθετείται στο εσωτερικό κεφάλι. Μεταξύ το παπούτσι και το παπούτσι, και μια λωρίδα σφουγγάρι στο τέλος του το εσωτερικό προστατευτικό ακροδακτύλων, μπορούν να λειαθούν για άρθρωση του ποδιού και το ανώτερο, και μπορεί να αυξηθεί το διπλώνοντας αντοχή και την άνεση.


Μπορεί να υπάρχουν καρφιά, σκωρίες γυαλί, απότομη μηχανικά αντικείμενα στο έδαφος, και είναι απαραίτητο να φορούν υποδήματα ασφάλειας με αντι-διάτρηση, επειδή τη σόλα του μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά το καρφί από την απειλή του ποδιού. Η συνάρτηση πρόληψη παρακέντηση είναι ένα παπούτσι ασφαλείας στην οποία τοποθετείται μια λαμαρίνα πάνω από το πέλμα να αποφευχθεί η διάτρηση του πέλματος από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, εμποδίζοντάς το πόδι από το να τραυματιστεί.


Αν είναι ένα παπούτσι ασφαλείας με λειτουργία αντι-χάρμα ή ένα παπούτσι ασφαλείας με λειτουργία αντι-διάτρηση, το παπούτσι ενιαίος-λειτουργίας ασφαλείας δεν μπορεί να ανταποκριθεί έργο προστασίας των εργαζομένων συντήρησης σιδηροδρόμων και τις δύο λειτουργίες είναι επίσης εξοπλισμένα με αντι-χάρμα και Παπούτσια ασφαλείας αδιάτρητο, ανθεκτικό. Πλήρως μπορεί να προστατεύουν τους εργαζόμενους συντήρηση σιδηροδρομικής και να κάνουν την εργασία τους πιο ασφαλής χωρίς να ανησυχείτε για τα πόδια ασφάλεια.


Την ίδια στιγμή, για την συντήρηση των εργαζομένων που εργάζονται για το σιδηρόδρομο, πρέπει να ασχοληθεί με το σιδηρόδρομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και διενεργούν τακτικά καθημερινή συντήρηση στους σιδηροδρόμους. Σε λειτουργία, που συχνά αντιμετωπίζουν ξαφνική επικίνδυνες καταστάσεις, έτσι θα πρέπει να φορούν παπούτσια ασφάλειας αντι-χάρμα και αδιάτρητο, ανθεκτικό. Ανταποκρίνονται στις σύνθετες και πολύπλοκες εργασίες σενάρια.