Μέθοδος ορισμός και ανίχνευση των υποδημάτων ασφαλείας αδιάτρητο, ανθεκτικό

- Jan 14, 2019-

Στην καθημερινή παραγωγή των επιχειρήσεων, ασφάλεια ατυχημάτων είναι παντού, και μια μικρή αμέλεια θα φέρει τεράστια ζημία στις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους οι ίδιοι. Σε αυτές τις βλάβες, γιατί τα πόδια των εργαζομένων είναι συνήθως στο χαμηλότερο μέρος του τη στάση εργασίας, οι εργαζόμενοι θα εκτεθούν σε βαρύ, σκληρό, γωνιακή αντικείμενα σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη χρήση των εργαλείων, λειτουργικά μηχανήματα και κίνηση των υλικών, τόσο που και τα δύο πόδια να είναι τραυματίες και μαχαίρωσε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προστασία των εργαζομένων πόδια. Η εταιρεία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τέτοια ζημία, επιλέγοντας ειδική κατάλληλη ασφάλεια παπούτσια σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας.


Σε ένα μεγάλο αριθμό metal σφράγιση, μούχλα επιμετάλλωση, μηχανήματα κατασκευής, καθώς και εργαστήρια παραγωγής χάλυβα ναυπηγική, λόγω των εγγενών χαρακτηριστικών της βιομηχανίας, πάντα θα υπάρχουν πολλά σκληρά και αιχμηρά ξένα αντικείμενα σκορπισμένα στο πάτωμα από την εργαστήριο, σε ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας. Ένα ζευγάρι παπούτσια αδιάτρητο, ανθεκτικό ασφάλεια μπορεί να παρέχει επαρκή προστασία. Έτσι, τι είναι αντι-piercing ασφάλεια παπούτσια;

Τα παπούτσια ασφαλείας αδιάτρητο, ανθεκτικό είναι εξοπλισμένα με ένα μεσαίο πιάτο ανοξείδωτου 0,05 mm απολίπανση στη σόλα να αποτρέψει την απότομη σκληρά αντικείμενα όπως καρφιά από piercing η εξωτερική σόλα του παπουτσιού και να βλάψουν τα πέλματα των εργαζομένων. Το piercing αντίσταση είναι μεγαλύτερη από 1100 Νιούτον. Σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο GB21148-2007, είναι μια ειδική δύναμη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μηχανήματα, κατασκευές, εξόρυξης, μεταλλουργία, τη συγκομιδή, μεταφορά και άλλες βιομηχανίες.


Αντι-piercing Παπούτσια ασφάλεια γενικά είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες αντι-piercing και αντι-χάρμα, αλλά αυτοί δεν μπορεί να συνδυαστεί με μόνωση λειτουργία. Επειδή μονωμένα παπούτσια σχετίζονται με την ασφάλεια των εργαζομένων, τα πέλματα δεν μπορεί να καταστραφεί. Εάν ο μοναδικός μόνωση έχει καταστραφεί, διακόψτε αμέσως τη χρήση. Επίσης Δώστε προσοχή αδιάβροχο. Το νερό θα είναι αγώγιμο. Είναι επίσης επικίνδυνο για χρήση σε ένα περιβάλλον φορτισμένο.


Μέθοδος ανίχνευσης αντι-διάτρηση: μηχάνημα δοκιμών είναι εξοπλισμένο με μια πλάκα πίεσης στον οποίο τοποθετείται το καρφί δοκιμής. Το καρφί δοκιμή είναι μια άκρη, με άκρο αποκοπής, και τη σκληρότητα των νυχιών κεφάλι πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 60HRC. Το μοναδικό δείγμα τοποθετείται στο σασί του μηχάνημα δοκιμών σε τέτοια θέση που το καρφί δοκιμής μπορεί να είναι τρυπημένα με την εξωτερική σόλα, και το καρφί δοκιμή διαπερνά το πέλμα με ταχύτητα 10 mm/min ± 3 mm/min, έως ότου ολοκληρωθεί η διείσδυση. Η μεγαλύτερη δύναμη. Τέσσερα σημεία που επιλέγονται για κάθε μοναδικό για έλεγχο (τουλάχιστον μία από τις οποίες είναι στο σημείο της φτέρνας), κάθε σημείο δεν είναι μικρότερη από 30 mm χώρια, και η απόσταση από την άκρη της σόλας είναι μεγαλύτερη από 10 mm. Στο κάτω μέρος του μπλοκ αντιολισθητικό πρέπει να τρυπηθούν μεταξύ του μπλοκ. Δύο από τα τέσσερα σημεία πρέπει να δοκιμάζονται μέσα σε 10-15 mm της γραμμής άκρη της φύτευσης σχεδία, καταγράφοντας τη μέγιστη δύναμη σε κάθε σημείο της διείσδυσης. Εάν η υγρασία επηρεάζει τα αποτελέσματα, το πέλμα πρέπει να βυθιστούν σε απιονισμένο νερό στους 20 ° C ± 2 ° C για 16 ± 1 h πριν από τη δοκιμή.