Κατασκευή site ασφάλεια παπούτσια είναι απαραίτητα

- Dec 12, 2018-

Στη ζωή, πρέπει πάντα να φοράτε παπούτσια σύμφωνα με διαφορετικά περιβάλλοντα, όπως πεζοπορία παπούτσια, παπούτσια πεζοπορίας, παπούτσια για τρέξιμο, κτλ. Παπούτσια ασφαλείας απαιτούνται σε ορισμένα περιβάλλοντα όπου ενδέχεται να υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας. Στο εργοτάξιο, εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσει τα βαριά αντικείμενα που περιέρχονται και αιχμηρά αντικείμενα παρακέντηση του περιβάλλοντος. Σε αυτά τα περιβάλλοντα, οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας που προστατεύουν τα δάχτυλα και το αδιάτρητο, ανθεκτικό.


Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι στις κατασκευές στο εργοτάξιο. Στο έργο της ασφάλειας, όχι μόνο θα πρέπει να πληρώνουν προσοχή στο δικό τους έργο, αλλά και προσοχή σε επικίνδυνες απειλές από εξωτερικές δυνάμεις, όπως το σωλήνα που είναι έλασης κάτω να πονάει το πόδι, την κατασκευή έδαφος πιέζεται από το μεγάλο υψόμετρο βαριά αντικείμενα, κλπ. Αυτούς τους κινδύνους είναι μια μεγάλη απειλή για την ασφάλεια των ποδιών όταν φοράει αντι-χάρμα υποδημάτων ασφαλείας. Τα παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία αντι-χάρμα είναι εξοπλισμένα με ένα εσωτερικό κεφάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό σε μια ορισμένη δύναμη κρούσης στο δάχτυλο του ποδιού, και το εσωτερικό κεφάλι τοποθετείται μεταξύ τα παπούτσια και τα παπούτσια, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που υπάγονται στο πόδι.


Το εργοτάξιο του εργοταξιακού χώρου, όπως η λειτουργία των μηχανημάτων και εξοπλισμού, τη λειτουργία του εξοπλισμού μεταφοράς και η χρήση υλικών και εργαλείων, καρφιά, μεταλλικά απορρίμματα ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα μπορεί να τρυπηθεί και τους πρόποδες του ο εργάτης μπορεί να κοπεί. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να φορούν αδιάτρητο, ανθεκτικό. Παπούτσια ασφαλείας. Αντι-piercing ασφάλεια παπούτσια είναι κατασκευασμένα από φύλλα χάλυβα που τοποθετείται πάνω από τα πέλματα, έτσι ώστε τα πόδια μπορεί να αποτραπεί από το να είναι τρυπημένα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, και ποδιού μπορεί να προστατεύεται αποτελεσματικά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της εργασίας.


Η Οικοδομική βιομηχανία είναι μια υψηλού κινδύνου βιομηχανίας. Εάν παίρνετε τυχαία σκουριασμένα καρφιά στο εργοτάξιο, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει τέτανος, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία, έτσι ένα ζευγάρι παπούτσια ισχυρή ασφάλεια είναι πολύ σημαντικό για τους εργάτες. Και θα φορούν αντι-χάρμα και αδιάτρητο, ανθεκτικό υποδήματα ασφαλείας με ειδικές λειτουργίες για να προστατεύσει τα πόδια τους σε μεγάλο βαθμό και να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία!


Επιπλέον, ενόψει του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλές cross-εργασίες στο εργοτάξιο, χρειαζόμαστε εργάτες οικοδομών να φορούν παπούτσια ασφαλείας με ειδικές λειτουργίες για να εξασφαλισθεί η αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων επιχειρησιακής ασφάλειας.