Κοινή λογική θα πρέπει να γνωρίζουμε όταν χρησιμοποιείτε αντι-στατική παπούτσια ή μπότες

- Oct 26, 2018-

Αντι-στατική παπούτσια είναι ένα είδος του παπούτσια εργασίας που μπορεί να φορεθεί σε εργαστήρια παραγωγής της βιομηχανίας Μικροηλεκτρονικής ή σε πιο προηγμένα Εργαστήρια χημικών αναλύσεων για τη μείωση ή ακόμη και να αποτρέψει στατικό ηλεκτρισμό από βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Η κύρια λειτουργία του αυτό το παπούτσι είναι να καθοδηγήσει το στατικό ηλεκτρισμό στο σώμα του χρήστη και να κατευθύνει προς το έδαφος. Η λειτουργία αυτού του είδους τα παπούτσια είναι αρκετά ιδιαίτερο, έτσι υπάρχουν κάποιες γνώσεις που πρέπει να ξέρετε κατά τη χρήση.

Σχετικά με αντι-στατική παπούτσια, την εισαγωγή της χρήσης των γνώσεων:

1. ο κύριος σκοπός αυτού του είδους τα παπούτσια είναι για να αποτρέψετε στατικό ηλεκτρισμό να συσσωρεύεται στο ανθρώπινο σώμα, και επίσης να εμποδίσει ρεύματα κάτω 250V ηλεκτρικό σοκ με τα παπούτσια.

2, ο σημαντικότερος τομέας της εφαρμογής αυτών των υποδημάτων είναι η αποφυγή το κάψιμο που προκαλείται από το στατικό ηλεκτρισμό που έφερε από το ανθρώπινο σώμα, ίδια, ή το ατύχημα, έκρηξη, αυτά τα περιβάλλοντα όπου στατικό ηλεκτρισμό υπάρχει περισσότερο. (Για παράδειγμα η πετρελαϊκή βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, η βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, κλπ.).

3, αυτού του είδους τα παπούτσια και τα αγώγιμα παπούτσια έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ότι είναι, όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα παπούτσια, ο χρήστης δεν μπορεί να φορούν χοντρές κάλτσες με μόνωση από μαλλί την ίδια στιγμή, τα παπούτσια δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό μπορεί να είναι μονωμένη σόλας? το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το παπούτσι ως ένα μονωμένο παπούτσι?

4, προκειμένου να επιτευχθεί μια καλύτερη αντι-στατική, ή αγώγιμα επίδραση, τότε όταν φοράει αντι-στατική παπούτσια, το έδαφος στο περιβάλλον σας θα πρέπει να αντι-στατική? και όταν φοράει παπούτσια αγώγιμο, όπου και αν βρίσκεστε στο έδαφος στο περιβάλλον θα πρέπει να είναι ηλεκτρικά αγώγιμο.

5, όταν φοράει αντι-στατική παπούτσια, οι χρήστες πρέπει να φορούν επίσης ταιριάζοντας ρούχα αντι-στατική, αλλά επίσης θα πρέπει να καταβάλλουν πάντα προσοχή τον προστατευτικό εξοπλισμό καθαρισμού, αδιάβροχο, και υγρασία-απόδειξη.

6, μετά από τη χρήση τέτοιων παπούτσια για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, γενικά 200 ώρες, αυτό πρέπει να ελέγχονται μια φορά, δείτε την αντίστασή του δεν είναι μέσα στην καθορισμένη περιοχή, εάν η αντίσταση δεν είναι μεταξύ των 100K ohms σε 100M ω, αυτά τα παπούτσια δεν είναι πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντι-στατική παπούτσια.

Https://www.safttofootwear.com