Συνδυασμός σχεδιασμού μπότες ασφαλείας

- Nov 02, 2018-

Συνδυασμός σχεδιασμού μπότες ασφαλείας


1, υλικό παπουτσιών


Δερμάτινα υποδήματα, δέρμα, συνθετικές ίνες και πολυβινυλοχλωρίδιο βρίσκονται συνήθως στην κατασκευή υποδημάτων ασφαλείας. Αυτά τα υλικά έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, τα δερμάτινα παπούτσια είναι πιο ανθεκτικά και φορούν, και είναι πιο άνετα να φορούν, αλλά η λειτουργία της καταστροφής διαβρωτικών υγρών δεν είναι καλή. το σώμα από συνθετικές ίνες είναι ευκολότερο να καθαριστεί και ανθεκτικό στη χημική αποσύνθεση. Το πολυβινυλοχλωρίδιο είναι το καλύτερο για χρήση σε ολισθηρό περιβάλλον και είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί, αλλά μπορεί να αναλυθεί με κάποια χημικά. τεχνητό δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση στεγανοποίησης, διαβρωτικών χημικών ουσιών ή άλλων ρύπων, αλλά εάν η επιφάνεια έχει απώλεια, η λειτουργία θα έχει αντίκτυπο.


2, μοναδικό υλικό


Συνήθως χρησιμοποιούνται πολυουρεθάνη, καουτσούκ, βουλκανισμένο καουτσούκ ή χλωριούχο πολυβινύλιο:


Τα πέλματα των παπουτσιών ασφαλείας είναι κυρίως ανθεκτικά στη χημική διάβρωση, την τριβή, τη θερμομόνωση και το πετρέλαιο. Ωστόσο, λόγω των διαφορετικών υλικών ιδιοτήτων των κατασκευαζόμενων υποδημάτων, η λειτουργία των πέλμων των τελειωμένων υποδημάτων είναι επίσης διαφορετική.


Κάποια παπούτσια ασφαλείας θα έχουν μια λεπτή χαλύβδινη πλάκα στη σόλα για να προστατεύουν τη σόλα από το να μαχαιρώσουν από σκληρά αντικείμενα. Μετά από να γίνει σε παπούτσια, ονομάζεται παπούτσια ασφαλείας απόδειξη διάτρηση?


Ορισμένες σόλες είναι κατασκευασμένες από αντιστατικά υλικά, τα οποία συχνά αναφέρονται ως αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας.


3, επιλογή toe


Το καπάκι toe του παπουτσιού ασφαλείας είναι εφοδιασμένο με καπάκι από χάλυβα toe, το οποίο προστατεύει κυρίως το toe από τραυματισμό και είναι συνήθως ένα παπούτσι για την προστασία κατά του θανάτου.


4, το σχέδιο του σώματος υποδημάτων


Ο σχεδιασμός του σώματος υποδημάτων έχει κυρίως τα ακόλουθα πέντε στυλ:


παπούτσι;


Μπότες μισού γόνατος.


Μπότες ποδιών


Μπότες αστράγαλος.


Γόνατο μπότες.


5, ο σχεδιασμός της γλώσσας


Εκτός από τη χρήση αντιολισθητικών υλικών, ο σχεδιασμός της σόλας είναι επίσης προστατευτικός, ενώ μερικά πέλματα έχουν επίσης σκαλιστό σχέδιο.


Η αγορά υποδημάτων ασφαλείας μπορεί επίσης να γίνει από τα υλικά κατασκευής παπουτσιών ή από τη σχεδίαση υποδημάτων για να βρεθούν υποδήματα ασφαλείας κατάλληλα για το περιβάλλον εργασίας τους.