Προστασία της ασφάλειας ορυχείο άνθρακα

- Dec 21, 2018-

Η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα της παραγωγής ορυχείο άνθρακα. Είναι το αιώνιο θέμα της ορυχεία άνθρακα. Είναι η πρώτη προτεραιότητα του ορυχείου διαχείρισης. Για να γίνει καλή δουλειά στη διαχείριση της ασφάλειας των ναρκών, πρέπει να αυξάνουν συνεχώς προσπάθειες διαχείρισης ασφάλειας και βελτιώνει περιεκτικά την διαχείριση της ασφάλειας των ναρκών. Ανθρακωρύχων είναι υποχρεωμένοι να φορούν παπούτσια ασφαλείας, κράνη ασφάλειας, ρούχα εργασίας και άλλα εργατικά ασφαλιστικά προϊόντα να επιτύχει ασφαλή παραγωγή των ναρκών από τη ρίζα.


Σε δραστηριότητες παραγωγής ορυχείο άνθρακα, λόγω κακής διαχείρισης λειτουργικών σφαλμάτων, εξοπλισμός ελαττώματα, κ.λπ., είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα όπως απώλεια οροφή, στέγη υποστήριξη γλιστρήσουν, επιπτώσεων πίεση του εδάφους, ανοιχτό λάκκο ορυχείο κατολίσθηση, pit κατάρρευση, κλπ. Τα πόδια μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, και αν φορούν υποδήματα ασφαλείας συντριβή-απόδειξη, να ελαχιστοποιούν αυτή η βλάβη σε κάποιο βαθμό. Επειδή τα αντι-χάρμα ασφάλεια παπούτσια είναι εξοπλισμένοι με ένα εσωτερικό προστατευτικό ακροδακτύλων που αντιστέκεται μια ορισμένη δύναμη κρούσης στο καπάκι toe, το εσωτερικό προστατευτικό ακροδακτύλων τοποθετείται μεταξύ το παπούτσι και το παπούτσι, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά τη ζημιά του αντικειμένου που υπάγονται στο πόδι.


Ορισμένες δραστηριότητες εξόρυξης άνθρακα πρέπει να μεταφέρουν κάποια εξοπλισμού εξόρυξης άνθρακα (εγκαταστάσεις) στο υπόγειο. Αυτοί οι εξοπλισμοί θα τρίψει στον τοίχο υπόγειος άνθρακας κατά τη διαδικασία λειτουργίας της, και κάποιο εξοπλισμό θα πέσει και δεν εύκολα να ανακαλυφθεί από τους εργαζόμενους. Στη συνέχεια οι ανθρακωρύχοι εξορύσσονται, όταν οι ανθρακωρύχοι είναι εξόρυξης άνθρακα. Σιδερένια καρφιά μαχαίρωσε και τρυπημένα από απότομη μηχανικά μηχανήματα, έτσι πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ασφάλεια παπούτσια με λειτουργία αντι-διάτρηση. Αντι-piercing ασφάλεια παπούτσια είναι κατασκευασμένα από φύλλα χάλυβα που τοποθετείται πάνω από τα πέλματα, έτσι ώστε τα πόδια μπορεί να αποτραπεί από το να είναι τρυπημένα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, και ποδιού μπορεί να προστατεύεται αποτελεσματικά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της εργασίας.


Εργασία ορυχείο άνθρακα είναι μια πάλη ενάντια στη φύση, και τα ειδικά χαρακτηριστικά του καθορίζουν ότι μερικές φορές τα ατυχήματα είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Δεν είναι δύσκολο να δείτε από το ορυχείο ατυχήματα και τα ατυχήματα ασφάλειας σε όλη τη χώρα ότι η ασφάλεια είναι η «ημέρα» του ορυχεία άνθρακα. Εάν καταρρεύσει «ημέρες», θα υπάρξει κανένας ασφαλής ανάπτυξη της ορυχεία άνθρακα, και θα υπάρχει καμία ασφάλεια και σταθερότητα των μεταλλείων. Ως εκ τούτου, επιχειρήσεις εξόρυξης άνθρακα πρέπει να εξοπλίσει ανθρακωρύχους με αντι-χάρμα και αδιάτρητο, ανθεκτικό υποδήματα ασφαλείας με ειδικές λειτουργίες για να εξασφαλίσει ότι τα πόδια τους δεν απειλούνται από τον κίνδυνο κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Για τους ανθρακωρύχους, πρέπει να βελτιωθεί η ευαισθητοποίηση τους ασφάλεια και συνειδητά να φορούν παπούτσια ασφάλειας για να αποτρέψει κακές συνήθειες δεν φοράει παπούτσια ασφαλείας.


Επιπλέον, πρέπει να κρατήσει το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο, και επίτευξη πολιτισμένη παραγωγής. Όσο χρονικό διάστημα όλα τα μέλη να συμμετάσχουν και να εργαστούμε μαζί. τονίζουν την αυτο-διαχείριση? εστίαση στην καθημερινή βασική δουλειά και ξεκινά από τις λεπτομέρειες, την ασφάλεια των ανθρακωρυχείων θα είναι ασφαλέστερο.