Οι εταιρείες άνθρακα άνθρακα πρέπει να αγοράσουν υποδήματα ασφάλισης εργασίας για τους εργαζομένους

- Jan 30, 2019-

Όλοι γνωρίζουν ότι η τοπογραφία του ορυχείου είναι πολύπλοκη, η αρχική επιφάνεια εργασίας του σταδίου εξόρυξης δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα και το έδαφος είναι απότομο και οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι περίπλοκες. Μετά την εκτόξευση της επιφάνειας, το περιβάλλον έδαφος καλύπτεται με λεπτά σωματίδια ξεπερασμένου ασβεστίου και το πόδι είναι εύκολο να ολισθήσει. Ορισμένες από τις επιφάνειες έχουν ακαθάριστο μπαμπού και ρίζες ξύλου και υπάρχουν πολλοί ανασφαλείς παράγοντες.


Οι εργαζόμενοι στον τομέα του άνθρακα που ασχολούνται με τη βιομηχανία άνθρακα έχουν συχνά πολλά ατυχήματα γύρω τους, όπως: κατάρρευση ναρκών, έκρηξη αερίων, αιχμηρά αντικείμενα ή βαριά αντικείμενα που πέφτουν από τον ουρανό, υπολείμματα στην επιφάνεια και ηλεκτροστατικούς κινδύνους που προκαλείται από τριβές κατά την μηχανική λειτουργία μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ασφάλειά μας και το σώμα.


Η παραγωγή ασφαλείας για τα ανθρακωρυχεία σχετίζεται με την ασφάλεια ζωής και ιδιοκτησίας των ανθρώπων. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι επιχειρήσεις ανθρακωρυχείων είναι χαρακτηριστικές "τρεις υψηλές βιομηχανίες" με υψηλή εργασιακή ένταση, υψηλό κίνδυνο ατυχημάτων και υψηλό ποσοστό ατυχημάτων. Στις επιχειρήσεις ανθρακωρυχείων, η ασφάλεια γίνεται φυσικά ανθρώπινη ζωή. Η κορυφαία προτεραιότητα του Guantian. Η πρακτική έχει δείξει ότι δεν αρκεί να βασίζεστε στην ηγεσία για να δώσετε προσοχή, να ανοίξετε συναντήσεις και να εκδώσετε έγγραφα. Η παραγωγή ασφάλειας πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε συγκεκριμένη επιχείρηση και κάθε εργαζόμενος πρέπει να δίνει προσοχή στην συγκεκριμένη διαχείριση των ημερήσιων λεπτομερειών εντός της επιχείρησης. Κάνετε καλή δουλειά της πρόληψης της «συμπεριφοράς ασφάλειας». Η πρόληψη είναι να αποφευχθούν προβλήματα προτού συμβούν. Πώς να αποτρέψετε την εμφάνιση ατυχημάτων πριν από την πορεία; Το προσωπικό στο χώρο εργασίας πρέπει να φοράει σωστά προστατευτικό εξοπλισμό και να φορούν παπούτσια ασφαλείας άνθρακα, παπούτσια ασφαλείας για ορυχεία άνθρακα και παπούτσια εργασίας για ανθρακωρυχεία.