Καθαρισμού υποδημάτων ασφαλείας, εύκολο να πάρει μερικά κόλπα

- Mar 16, 2019-

Ασφάλεια παπούτσια πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, μετά από ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να το καταστήσει πιο ανθεκτικό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο τακτικός καθαρισμός μπορεί επίσης να σας δημιουργήσει μια εικόνα καθαρή και τακτοποιημένη άνθρωπος μπροστά από τους φίλους και τους συναδέλφους, τότε ακολουθήστε Xiaobian να μάθετε γρήγορα να καθαρίσετε το πραξικόπημα, μερικά κόλπα Ας μπορείτε εύκολα να ξεφορτωθείτε το αρσενικό εικόνα.


1, καθαρό


α. για τα βρώμικα παπούτσια, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για τον καθαρισμό του νερού. Για τα μη-δερμάτινα παπούτσια (π.χ. νάιλον), απλά χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι βρεγμένο με ζεστό νερό. Αν πρόκειται για τους λεκέδες λίπος ή πολύ βρώμικο λεκέδες, χρησιμοποιήστε ένα καθαρότερο δέρμα και μια νάυλον βούρτσα για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Η εσωτερική επένδυση του παπούτσια πρέπει να σκουπιστούν καθαρός με ένα υγρό πανί για να αποτρέψετε την είσοδό τους πόρους του δέρματος γρήγορα μέσω της επένδυσης του ιδρώτα. Στη μέση, καταστρέψει τον ιστό του δέρματος, να είναι ξηρά και σπάνε.


β. Καθαρίστε τα Ματ παπούτσια και να αφαιρέσει το πλωτό χώμα στεγνό και χρησιμοποιήστε ένα υδροαπωθητικό παράγοντα για τη θεραπεία. Μην χρησιμοποιείτε βερνίκι παπουτσιών ή βερνίκι παπουτσιών, η οποία θα επηρεάσει τον αερισμό του παπουτσιού.


γ. Πλένουμε παπούτσια δέρματος μη με κρύο νερό και να στεγνώσει φυσικά. Μετά την ξήρανση, αντιμετωπίζεται με μια απωθητική ουσία νερού. Μην χρησιμοποιείτε βερνίκι παπουτσιών ή βερνίκι παπουτσιών, η οποία θα επηρεάσει τον αερισμό του παπουτσιού.


δ. βαφή επένδυση, εάν εκτεθεί σε νερό, υγρασία και την τριβή, μερικές φορές θα είναι ξεθωριασμένα, είναι φυσιολογική.2, ξηρά:


α. όλα τα υποδήματα ασφαλείας, πρέπει να επιτραπεί να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Επειδή το δέρμα είναι εύκολα χαλασμένος, παραμορφωμένα και κλίση, αποξηραμένα και σκάσει, δεν θέσει τα παπούτσια κοντά στην πηγή θερμότητας ή εκθέτετε στον ήλιο.


b. παχιά λάσπη επιτρέπει τον αέρα να είναι στεγνά και καθαρά. Δεν μπορούν να απολυθούν ξηρό, υπερβολική θερμότητα, θα στεγνώσει το δέρμα, ρυτίδων, και η απόδοση της κόλλας θα καταστραφεί, θα λιώσει στο κάτω μέρος της μπότας.


γ. Μην χρησιμοποιείτε φούρνο ή στεγνωτήρα μαλλιών να στεγνώσει! Εάν χρησιμοποιείτε μια σόμπα ή ένα πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσει, όχι μόνο θα αυτό είναι σοβαρά παραμορφωμένο, προκαλώντας ρωγμές ή άνοιγμα του καουτσούκ, κ.λπ., και θα σοβαρά επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής.


3, συντήρηση:


Καλοδιατηρημένα ασφάλεια παπούτσια μπορεί να διαρκέσει για χρόνια, η τακτική χρήση του προϊόντα φροντίδας υποδημάτων, συντήρηση δέρματος και αποκατάσταση επιφανειακών υδάτων αντίστασης. Εάν τα αδιάβροχα παπούτσια δεν συντηρούνται και ανθεκτικό στο νερό, τα αδιάβροχα και αναπνεύσιμα ιδιότητες από το αδιάβροχο ύφασμα δεν θα καταστραφεί, αλλά θα επηρεάσει η διαπνοή, η ανθεκτικότητα και η άνεση των παπουτσιών.


α. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δέρμα προστατευτικά ψεκασμού κερί ή σήμα-συγκεκριμένες ψεκασμού κερί για να στοιχίσετε τα παπούτσια ομοιόμορφα για 2 - 3 φορές, που είναι ευεργετικό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής.


β. το νερό ανθεκτικό στη θεραπεία: θεραπεία με μια απωθητική ουσία νερού μετά από τα μη-δερμάτινα παπούτσια είναι ξηρό. Νερό θα εισβάλουν στη γραμμή ραφών και το στεγανωτικό μπορεί να βελτιώσει τη στεγανότητα του άνω και του ράμματος. Πρόσφατα αγόρασε το υπαίθριο τα παπούτσια πρέπει να εφαρμοστεί επανειλημμένα με το στεγανωτικό για ένα χρονικό διάστημα.


γ. τρίψιμο του πετρελαίου πάνω στη γλώσσα μπορεί να αποτρέψει τον ήχο από το δέρμα και το τρίψιμο του πετρελαίου για τα μεταλλικά μέρη μπορεί να αποτρέψει τους από την οξείδωση και τη σκουριά.


4, αποθήκευσης:


Μετά από κάθε παπούτσι ασφαλείας είναι φθαρμένο, κατάργηση της εσωτερικής σόλας, χαλαρώστε τα κορδόνια, και αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν φυσικά. Αν τα παπούτσια είναι πολύ υγρός, ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές για να κάνουν τα παπούτσια που στεγνώνουν γρήγορα, αλλά δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε Εφημερίδες, επειδή εφημερίδες μπορεί να περιέχουν μόλυβδο και να προκαλέσει βλάβη στο ανθρώπινο σώμα. Αν τα παπούτσια έχουν μόλις πλυθεί ή πέρασε, αυτοί πρέπει να στεγνώσει πρώτα, τότε θέσει μακριά, προσπαθήστε να στεγνώσει και σφραγίδα, προσθέστε προϊόντα αντι-μούχλα και αντι-άκαρι ή το αποξηραντικό, και ελέγξτε τακτικά την ξήρανση.