Ταξινόμηση των υλικών που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια ασφαλείας

- Jan 19, 2019-

Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας, τα παπούτσια ασφαλείας κατασκευάζονται κυρίως από φυσικά υφάσματα από ίνες και δέρμα. Πρόσφατα, τα χημικά συνθετικά υλικά έχουν αυξηθεί σταδιακά. Σύμφωνα με τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας, η δομή των υποδημάτων ασφαλείας μπορεί να χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες: υφάσματα, επενδύσεις, αστάρια και αξεσουάρ.


1. Υποδήματα ασφάλισης εργασίας, ύφασμα υποδημάτων ασφαλείας

Υπάρχουν κυρίως δέρμα, συνθετικό δέρμα, υφάσματα, καουτσούκ και πλαστικά. Τα δερμάτινα υποδήματα και τα υφάσματα αποτελούνται κυρίως από δέρμα αγελάδας, χοίρου, δέρματος προβάτου ή μαλακό δέρμα, καθώς και συνθετικό δέρμα. τα παπούτσια από ύφασμα και τα παπούτσια από καουτσούκ είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένα από ισχυρό, ανθεκτικό στη φθορά, απορροφώντας θερμότητα, απορροφώντας την υγρασία βαμβάκι και μαλλί, διάφορες συνθετικές ρητίνες. Και φυσικό καουτσούκ είναι το κύριο υλικό για πλαστικά παπούτσια και παπούτσια από καουτσούκ, αδιάβροχα παπούτσια


2. Υποδήματα ασφάλισης εργασίας, επενδύσεις υποδημάτων ασφαλείας

Κυρίως βαμβάκι, δέρμα κατσίκας, βαμβάκι, τσόχα, τεχνητά μαλλιά, χαλαρά κασμίρ και ούτω καθεξής. Στο πίσω μισό των παπουτσιών χρησιμοποιείται το μαλακότερο δέρμα βουνού και προβάτου. Το πρώτο μισό είναι κατασκευασμένο από καμβά. Τα περισσότερα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από λευκό πανί ή λευκασμένο ύφασμα. Τα ελαστικά παπούτσια είναι κατασκευασμένα από λεπτό καμβά.

Τα χειμωνιάτικα παπούτσια χειμώνα είναι κατασκευασμένα από τσόχα ή δέρμα από νιτρικό άλας. Οι βαμβακερές μπότες συνήθως υφαίνονται σε βαμβάκι και στη συνέχεια κατασκευάζονται από ένα στρώμα βαμβακιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τσόχα ή ελαστικό βελούδο. Επί του παρόντος, ορισμένα υποδήματα ασφάλισης εργασίας χρησιμοποιούν επίσης σύνθετα υλικά ρητίνης ρητίνης ή τεχνητό μαλλί για παπούτσια.


3. Υποδήματα ασφάλισης εργασίας, σόλες ασφαλείας

Υπάρχουν κυρίως πέλματα από καουτσούκ, πυθμένα PU, σκληρά δέρματα, μαλακά δέρματα, απομιμήσεις δέρματος, υλικά από αφρώδες ελαστικό και πλαστικό. Το σκληρό δέρμα κατασκευάζεται από αγελάδες και χοίρους. Χρησιμοποιείται κυρίως σε δερμάτινα παπούτσια και ένα μικρό ποσό χρησιμοποιείται για την κατασκευή δερμάτινων υποδημάτων. Τα διοικητικά δερμάτινα παπούτσια χρησιμοποιούνται ευρέως στον πυθμένα απομίμησης δέρματος, το καουτσούκ έχει φυσικό καουτσούκ και συνθετικό καουτσούκ, το μαλακό δέρμα έχει τεχνητό δέρμα και φυσικό δέρμα και το ελαστικό αφριστικό υλικό χρησιμοποιείται κυρίως για δερμάτινα παπούτσια και παπούτσια ύφασμα.


4. Υποδήματα ασφάλισης εργασίας, αξεσουάρ υποδήματα ασφαλείας

Διαθέτει κυρίως παπούτσια, κορδόνια, ελαστικό ύφασμα, Velcro, φερμουάρ, μεταξωτό, βαμβάκι, βελονιά κάνναβης, καρφί, πριτσίνια, μη υφασμένα, χαρτόνι, δέρμα για εσωτερική και κύρια πτέρνα, διάφορες διακοσμήσεις, στηρίγματα, κόλλες και πάστες.