Ταξινόμηση του δέρματος που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια παπούτσια

- Mar 27, 2019-


Ταξινόμηση του δέρματος που συνήθως χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια παπούτσια δερμάτινα χωρίζεται κυρίως σε δέρμα, ανακυκλωμένο δέρμα και τεχνητό δέρμα.


Πρώτον, το δέρμα. Το δέρμα είναι το ακατέργαστο δέρμα ξεφλουδιστεί μακριά από βοοειδή, πρόβατα, χοίρους, άλογα, ελάφια ή κάποια άλλα ζώα. Μετά την επεξεργασία από το εργοστάσιο δερματίνων ειδών, είναι κατασκευασμένη σε δέρματος υλικά με διάφορα χαρακτηριστικά, δύναμη, αίσθηση, χρώμα και μοτίβο. Είναι ένα προϊόν σύγχρονο δερμάτινο. Βασικά υλικά. Ανάμεσά τους, δέρμα αγελάδας, sheepskin και από χοιρόδερμα είναι τα τρία κύρια είδη δέρματος που χρησιμοποιούνται στη βυρσοδεψία.

Το κυρίως δέρμα χωρίζεται σε δύο είδη: το κορυφαίο στρώμα δερμάτων και το δεύτερο δέρμα στρώμα. Είναι συχνά χρησιμοποιείται σε παπούτσια ασφαλείας.

(1) το κορυφαίο στρώμα δερμάτων είναι μια αγελάδα, προβάτων, χοίρων δέρμα, κ.λ.π. με επιφάνεια με τους κόκκους, φυσικές ουλές και σημάδια αίματος στην επιφάνεια του δέρματος, περιστασιακά τραύματα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και τα έντερα με εξαιρετικά χαμηλή χρησιμοποίηση ποσοστό. Εισαγόμενα κορυφαίο στρώμα δέρματος έχει επίσης την αρίθμηση των βοοειδών. Πλήρους κόκκους δέρμα μπορεί να διακρίνει το δέρμα του ζώου από το μέγεθος των πόρων και την πυκνότητα. Υπάρχουν πολλοί τύποι δέρματος αγελάδας, όπως την δέρματα αγελάδας, κρέας μοσχάρι, βόσκηση Βακέτα, δέρμα αγελάδας, Ταύρος απόκρυψη, απόκρυψη μη ευνουχισμένων bull και ευνουχισμένα ταύρος απόκρυψη. Στην Κίνα, υπάρχουν επίσης κίτρινο Βακέτα, Δέρμα βουβαλιού, δέρμα βούβαλου και δέρμα βούβαλου. Ανάμεσά τους, τους πόρους του Μπάφαλο είναι παχύτερο και αραιή? το κίτρινο δέρματος αγελάδας είναι λεπτότερο και άρα πυκνότερη από τους πόρους του Μπάφαλο. Τους πόρους του sheepskin είναι λεπτότερα και πυκνότερο και έχουν μια ελαφρά κλίση. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι δέρμα προβάτων και το δέρμα αιγών. Ο κανόνας του από χοιρόδερμα λόγω μακριά μαλλιά είναι η κατανομή των 3 ~ 5 ρίζες, έτσι είναι εύκολο να διακρίνει. Γενικά, δέρµατα τίθενται τεχνητά, και άγρια δέρµατα είναι επίσης γνωστό. Το διάσημο αγριογούρουνα είναι πιο εμφανείς. Δέρμα χοίρου και κόκκους χαρακτηριστικά, λόγω της δομής του ειδικά κολλαγόνο ίνες, μπορεί να μεταποιηθεί σε πολύ μαλακό ένδυμα δέρμα ή δέρμα γάντι, το οποίο είναι υψηλής αξίας. Επιπλέον, το δέρμα της στρουθοκαμήλου, Δέρμα κροκοδείλου, σύντομη-nosed δέρμα, δέρμα σαύρας, δέρμα φιδιού, bullfrog δέρμα, δέρμα των ψαριών στη θάλασσα (δέρμα καρχαρία, δέρμα καλαμάρια, καλαμάρια δέρμα, καλαμάρια δέρμα, μαργαριτάρι δέρμα, κλπ), ψάρια του γλυκού νερού (υπάρχουν χορτώδους ψάρια, καλαμάρια δέρμα και άλλες φολιδωτό δέρμα λύκος αλεπού τριχωτό δέρμα (δέρμα ασημένια αλεπού, αλεπού μπλε δέρμα, κ.λπ.), δέρματα), δέρμα σκύλου, δέρμα κουνελιού, δέρμα, κλπ είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, και δεν μπορεί να γίνει σε μια δύο-στρώμα του δέρματος. Το πρώτο στρώμα του δέρματος γίνεται απευθείας από το ακατέργαστο δέρμα διαφόρων ζώων, ή το δέρμα του βοοειδή, χοίροι, άλογα, κ.λπ., τα οποία είναι παχύτερο στο στρώμα του δέρματος, κόβεται σε δύο επίπεδα άνω και κάτω, και το πάνω μέρος της κατασκευής ινών είναι μεταποιούνται σε διάφορα hea DS. Στρώμα του δέρματος.

(2) το δεύτερο στρώμα του δέρματος είναι ένα χαλαρό στρώμα από ινώδη δομή, η οποία γίνεται από το χημικό ψεκασμό ή επίστρωση με film PVC και PU. Είναι συχνά χρησιμοποιείται στην παραγωγή των υποδημάτων ασφαλείας. Ως εκ τούτου, μια αποτελεσματική μέθοδος για τη διάκριση μεταξύ το κορυφαίο στρώμα και το δεύτερο στρώμα είναι να παρατηρήσουν την πυκνότητα των ινών του διαμήκους τμήματος του δέρματος. Η κορυφαία στρώση αποτελείται από ένα πυκνό και λεπτή ινώδη στρώμα και ένα ελαφρώς χαλαρή περίσσεια στρώμα που είναι στενά συνδεδεμένη σ ' αυτήν, και έχει καλή αντοχή, ελαστικότητα και διαδικασία πλαστικότητα. Το δεύτερο στρώμα του δέρματος έχει μόνο ένα στρώμα του χαλαρού ινώδη ιστό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο να κάνουν δερμάτινα προϊόντα μετά τον ψεκασμό χημικών υλικών ή στίλβωση. Διατηρεί ορισμένες φυσική ελαστικότητα και πλαστικότητα διαδικασία, αλλά η δύναμή τους είναι κακή, και το πάχος της απαιτεί στο ίδιο επίπεδο. Το ίδιο το δέρμα. Υπάρχουν επίσης μια ποικιλία από δέρματα που χρησιμοποιούνται στην σημερινή δημοφιλή παραγωγή. Οι τεχνικές επεξεργασίας δέρματος είναι κάπως διαφορετική, αλλά η μέθοδος διαφοροποίηση είναι η ίδια.


Δεύτερον, το αναγεννημένο δέρμα: το αναγεννημένο δέρμα θα να κονιοποιηθεί με διάφορα δέρματα ζώων και δερμάτινα αποκόμματα, και στη συνέχεια, παρασκευάζονται με χημικές πρώτες ύλες. Η τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειας είναι το ίδιο με εκείνο του δέρματος, ανάγλυφο δέρμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από την τακτοποιημένη άκρη του δέρματος, ποσοστό χρησιμοποίησης υψηλή και χαμηλή τιμή? αλλά το δέρμα είναι γενικά χοντρό και η δύναμη είναι φτωχή, και είναι κατάλληλο για το φθηνό χαρτοφύλακα και τσάντα τρόλεϊ μόνο. Το σχήμα μπάλας μανίκι και άλλα σχήμα βιοτεχνικά προϊόντα και τιμές επίπεδης ζώνες έχουν ομοιόμορφη δομή σε διαμήκη τμήμα, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα στερεοποίησης από τις μικτές ίνες του υγρού.


Τρίτο, τεχνητό δέρμα: ανακυκλωμένο δέρμα ονομάζεται επίσης ψευτόδερμα ή καουτσούκ, είναι η γενική ονομασία για τεχνητά υλικά όπως το PVC και PU. Είναι κατασκευασμένο από PVC ή PU αφρού ή πολυστρωμάτωση διάφορα υφάσματα ή υφάσματα μη υφασμένα. Αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με τη διαφορετική δύναμη, αντοχή στη φθορά, κρύο αντίσταση και χρώμα, λάμψη και φαντασία. Το μοτίβο και τα παρόμοια υποχρεούνται να υποβληθούν σε επεξεργασία, και έχουν τα χαρακτηριστικά των διαφόρων χρωμάτων, καλό αδιάβροχο επιδόσεις, τακτοποιημένη άκρη πλάτος, ποσοστό χρησιμοποίησης υψηλή και χαμηλή τιμή σε σύγκριση με το δέρμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από το τεχνητό δέρμα δεν μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα του δέρματος και την ελαστικότητά του; τα διαμήκη τομή στην επιφάνεια, μπορείτε να δείτε μικροσκοπικές φυσαλίδες, ταινία πανί ή δέρμα και ξηρό και ρεγιόν. Πρόκειται για μια κατηγορία υλικών που έχουν εξαιρετικά δημοφιλής από τις πρώτες μέρες και συνήθως χρησιμοποιείται για να κάνει μια ποικιλία των δερμάτινων προϊόντων, ή τμήματα του δέρματος υλικά. Την όλο και πιο προηγμένη κατασκευή του διαδικασία χρησιμοποιείται ευρέως για την επεξεργασία των δύο στρωμάτων του δέρματος. Σήμερα, μοιάζει με δέρμα.