Κινέζικα παπούτσια ασφαλείας

- Nov 01, 2018-

Στην πραγματικότητα, τα αρμόδια εθνικά τμήματα της Κίνας αποδίδουν μεγάλη σημασία στην επαγγελματική υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Στη δεκαετία του 1990, καθορίστηκαν τα αυστηρά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου παπουτσιών LD50-94. Το 2007 εγκρίθηκε το ευρωπαϊκό πρότυπο CEENISO20345: 2004/2007 και υιοθετήθηκε η εθνική τυποποίηση προσωπικού εξοπλισμού προστασίας. Η τεχνική επιτροπή (CSBTS / TC 112) έχει αναπτύξει ένα νέο πρότυπο για υποδήματα ασφαλείας: ατομικά προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας GB21148-2007 / ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός προστατευτικά υποδήματα GB21147-2007 / ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός επαγγελματικά παπούτσια GB21146-2007. Τα υποδήματα οικιακής ασφάλειας μπορούν να ταξινομηθούν ως προστατευτικά παπούτσια προστασίας από τα δάχτυλα (π.χ. παπούτσια με αντιδιαρρηκτικά παπούτσια, παπούτσια ασφαλείας κατά του θανάτου), παπούτσια ασφαλείας για διάτρηση (επίσης γνωστά ως παπούτσια ασφαλείας), ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια , συνήθως αποκαλούμε μονωμένα παπούτσια), αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας, ανθεκτικά σε οξέα και αλκάλια. Τα προστατευτικά υποδήματα γενικά έχουν μόνο την κεφαλή προστασίας στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών και τα παπούτσια ασφαλείας. Οι υπόλοιπες λειτουργίες μπορούν να είναι οι ίδιες. Η κεφαλή προστασίας των προστατευτικών υποδημάτων είναι προστατευτική και η κεφαλή προστασίας ασφαλείας είναι ασφαλής. Φυσικά, το αποτέλεσμα προστασίας είναι ασφαλές. Καλύτερα το ψάρι και το πόδι της αρκούδας δεν είναι συμβατά και το βάρος του παπουτσιού ασφαλείας είναι βαρύτερο από το βάρος του προστατευτικού υποδήματος (επειδή το βάρος του προστατευτικού πέλματος προστασίας είναι γενικά μεγαλύτερο από το βάρος του προστατευτικού προστατευτικού σάκου). Τα επαγγελματικά παπούτσια είναι παπούτσια που δεν περιέχουν προστατευτικά καπάκια και άλλα παπούτσια ασφαλείας έχουν λειτουργικά επαγγελματικά παπούτσια.


Το SAFTTOFOOTWEAR σας δίνει μια σύντομη εισαγωγή στους παρακάτω τύπους υποδημάτων ασφαλείας:

Προστατευτικά παπούτσια προστασίας toe: Σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007 / GB21147-2007 / GB21146-2007, οι επιδόσεις ασφαλείας της εσωτερικής κεφαλής χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ασφάλεια, προστασία και κατοχή. Ο τύπος ασφαλείας είναι ο καταλληλότερος για τη μεταλλουργία, την εξόρυξη, τη δασοκομία, το λιμάνι, τη φόρτωση και εκφόρτωση, την εξόρυξη, μηχανήματα, κατασκευές, πετρέλαιο, χημική βιομηχανία κλπ. Χρησιμοποιούνται συνήθως για την ασφάλεια και την προστασία, τα παπούτσια ασφαλείας Anbang είναι όλα εξοπλισμένα με αντι- πρότυπα.

Ανθεκτικά στη διάτρηση παπούτσια ασφαλείας: εκτελείται σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007. Η αντίσταση κατά της διάτρησης είναι μεγαλύτερη ή ίση με 1100Ν. Είναι κατάλληλο για εξόρυξη, πυροπροστασία, κατασκευή, δασοκομία, ψυχρή εργασία, μηχανήματα και ούτω καθεξής.

Ηλεκτρικά μονωμένα υποδήματα: Εφαρμόζεται σύμφωνα με το πρότυπο GB12011-2009 και είναι κατάλληλο για ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς χειριστές, εγκαταστάτες καλωδίων, εγκαταστάτες υποσταθμών, κλπ. Σημείωση: Κατάλληλο για περιβάλλον εργασίας με συχνότητα ισχύος κάτω από 1KV, . Αποφύγετε την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα, υψηλές θερμοκρασίες και διαβρωτικές ουσίες και ο πυθμένας δεν πρέπει να διαβρωθεί και να υποστεί βλάβη.

Αντιστατικά υποδήματα ασφαλείας: Σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007, μπορεί να εξαλείψει τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού του ανθρώπινου σώματος. Η απαίτηση αντίστασης μόνωσης είναι μεγαλύτερη από ή ίση με 100KΩ και μικρότερη ή ίση με 1000MΩ. Είναι κατάλληλο για εύφλεκτους χώρους εργασίας, όπως χημικά εργοστάσια, χειριστές πρατηρίων βενζίνης, άρδευση υγροποιημένου αερίου. Φόρτωση εργασιών, κλπ. Σημείωση: Απαγορεύεται η χρήση ως μονωμένα παπούτσια. φορούν αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να φορούν μάλλινες παχιές κάλτσες με μονωμένο μαλλί ή να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μονωμένα πέλματα. τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με αντιστατικά ρούχα. τα αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για περισσότερο από 200 ώρες. Η τιμή αντίστασης υποδημάτων δοκιμάζεται μία φορά. Εάν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικό παπούτσι.

Υποδήματα αγωγών : Σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007, τα αγώγιμα παπούτσια έχουν καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, μπορούν να εξαλείψουν τη στατική συσσώρευση ανθρώπινου σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προστατευτικά υποδήματα χωρίς κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, η απαίτηση αντίστασης μόνωσης είναι μικρότερη από 100KΩ . Τα αγώγιμα παπούτσια χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους που απαιτούν υψηλό βαθμό αντιστατικών ή ιδιαίτερα εύφλεκτων και εκρηκτικών, όπως πυροκροτητές, εκρηκτικά κλπ. Σημείωση: Είναι απολύτως απαγορευμένο να χρησιμοποιείτε ως μονωμένα παπούτσια. να φοράτε αγώγιμα παπούτσια δεν πρέπει να φορούν μάλλινες παχιές κάλτσες ή να χρησιμοποιείτε μονωμένη εσωτερική σόλα ταυτόχρονα. τα αγώγιμα παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με αγώγιμα ρούχα. τα αγώγιμα παπούτσια πρέπει γενικά να χρησιμοποιούνται για αντοχή παπουτσιών που δεν υπερβαίνει τις 200 ώρες. Αφού δοκιμαστεί, αν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αγώγιμο παπούτσι.

Υποδήματα ασφαλείας ανθεκτικά σε οξέα και αλκάλια: Εφαρμόζεται σύμφωνα με το πρότυπο GB12018-1989 και είναι κατάλληλη για ηλεκτρολυτικές επιδιορθώσεις εργαζομένων, εργαζόμενους με υγρασία, εργάτες ηλεκτρολύσεως, διανομείς υγρών, χημικούς χειριστές κλπ. Σημείωση: Τα παπούτσια ανθεκτικά σε οξέα και αλκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο όξινα και αλκαλικά μέρη με χαμηλή συγκέντρωση. αποφύγετε την επαφή με υψηλή θερμοκρασία, απότομη ζημιά στην άνω ή μοναδική διαρροή. εφαρμόστε νερό για να πλύνετε το όξινο και αλκαλικό υγρό στα παπούτσια μετά τη φθορά, στη συνέχεια Αφήστε να στεγνώσει και να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως ή το στέγνωμα.