Προδιαγραφές υποδημάτων ασφαλείας της Κίνας

- Oct 29, 2018-


Προδιαγραφές υποδημάτων ασφαλείας της Κίνας

Είναι ένας γενικός όρος για την ασφάλεια παπούτσια και των προστατευτικών υποδημάτων υποδήματα ασφαλείας. Χρησιμοποιούνται γενικά για να προστατεύσει τα πόδια και τα πόδια από προβλέψιμες βλάβες σε διαφορετικούς χώρους εργασίας.

Στην πραγματικότητα, οι αρμόδιες εθνικές υπηρεσίες της Κίνας αποδίδουν μεγάλη σημασία για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων. Στη δεκαετία του 1990, ορίστηκαν αυστηροί παπούτσι παραγωγής και ελέγχου πρότυπα ασφάλειας LD50-94. Το 2007, το Ευρωπαϊκό CEENISO20345:2004 / 2007 πρότυπο εγκρίθηκε και υιοθετήθηκε τυποποίηση εθνικών μέσων ατομικής προστασίας. Η τεχνική Επιτροπή (CSBTS/TC 112) έχει αναπτύξει ένα νέο πρότυπο για την ασφάλεια παπούτσια: παπούτσια ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός ασφαλείας GB21148-2007/προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό προστατευτικά παπούτσια GB21147-2007/προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό επαγγελματική GB21146-2007. Εγχώρια ασφάλεια παπούτσια μπορούν γενικά να ταξινομηθούν ως προστατευτικό toe Παπούτσια ασφάλεια (δηλαδή, αντι-χάρμα, παπούτσια ασφάλειας αντι-smash), αντι-piercing υποδήματα ασφαλείας (επίσης γνωστή ως αδιάτρητο, ανθεκτικό υποδήματα ασφαλείας), ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια (δηλαδή, εμείς συνήθως κλήση μονωμένα παπούτσια), αντι-στατική υποδήματα ασφαλείας, οξύ και αλκάλιο ανθεκτικές. Τα προστατευτικά παπούτσια έχουν γενικά μόνο το κεφάλι προστασία στο μπροστινό μέρος του τα παπούτσια και τα παπούτσια ασφάλειας. Το υπόλοιπο των λειτουργιών μπορεί να είναι το ίδιο. Ο προϊστάμενος προστασίας των προστατευτικών υποδημάτων είναι προστατευτικά, και ασφάλεια προστασίας κεφαλής είναι ασφαλές. Φυσικά, το αποτέλεσμα της προστασίας είναι ασφαλή. Καλύτερα, τα ψάρια και το πόδι της αρκούδας δεν είναι συμβατά, και το βάρος του παπουτσιού ασφάλεια είναι βαρύτερο από εκείνο του προστατευτικό παπουτσιού (επειδή το βάρος του το καπάκι toe προστασία ασφαλείας είναι γενικά μεγαλύτερη από το βάρος των προστατευτικών προστατευτική τσάντα). Επαγγελματική παπούτσια είναι τα παπούτσια που δεν περιέχουν καλύμματα toe προστατευτικά και άλλα υποδήματα ασφαλείας έχουν λειτουργική επαγγελματική παπούτσια.

Παπούτσια ασφαλείας Anbang σας παρουσιάζει τους ακόλουθους τύπους υποδημάτων ασφαλείας:

· Προστασία toe παπούτσια ασφαλείας: σύμφωνα με τα πρότυπα GB21148-2007/GB21147-2007/GB21146-2007, επιδόσεις ασφαλείας των εσωτερικών κεφάλι χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: ασφάλεια, προστασία και επάγγελμα. Τύπος ασφάλειας είναι το πλέον κατάλληλο για τη μεταλλουργία, εξόρυξης, δασοκομία, λιμάνι, φόρτωσης και εκφόρτωσης, λατομεία, μηχανήματα, κατασκευή, πετρελαίου, χημική βιομηχανία, κλπ. Που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ασφάλεια και προστασία, την ανατολίτικη πάνινα παπούτσια ασφαλείας όλα υιοθετούν απαραβίαστο πρότυπα ασφαλείας.

· Παπούτσια ασφαλείας αδιάτρητο, ανθεκτικό: πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007. Η αντι-διάτρηση δύναμη είναι μεγαλύτερη από ή ίση με 1100N. Είναι κατάλληλο για εξόρυξη, πυροπροστασία, κατασκευή, δασοκομία, κρύο εργασίας, μηχανήματα και ούτω καθεξής.

· Ηλεκτρικά μονωμένα παπούτσια: αυτό υλοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο GB12011-2009, και είναι κατάλληλο για Ηλεκτρολόγοι, χειριστές ηλεκτρονικών, καλώδιο εγκαταστάτες, εγκαταστάτες Υποσταθμός, κλπ. Σημείωση: Κατάλληλο για εργασιακό περιβάλλον με συχνότητα ισχύος κάτω από 1KV, εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να τηρούν το ανώτερο ξηρό. Αποφύγετε την επαφή με αιχμηρά αντικείμενα, υψηλή θερμοκρασία και διαβρωτικές ουσίες, και στο κάτω μέρος δεν πρέπει να είναι διαβρωμένος και να καταστραφεί.

· Αντι-στατική ασφάλεια παπούτσια: σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007, ότι μπορεί να εξαλείψει τη συσσώρευση του στατικού ηλεκτρισμού του ανθρώπινου σώματος. Την απαίτησή της αντίστασης μόνωσης είναι μεγαλύτερη ή ίση με 100KΩ και μικρότερη ή ίση με 1000MΩ. Είναι κατάλληλο για χώρους εργασίας, εύφλεκτο, όπως χημικά εργοστάσια, πρατηριούχους υγραερίου άρδευσης. Φόρτωση εργασία, κλπ. Σημείωση: Δεν επιτρέπεται η χρήση ως μονωμένα παπούτσια? φορούν αντι-στατική παπούτσια δεν πρέπει να φορούν μονωμένο μαλλί χοντρές κάλτσες ή χρήση μονωμένων πάτους την ίδια στιγμή? αντι-στατική παπούτσια θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με το αντι-στατική ρούχα? αντι-στατική παπούτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για περισσότερο από 200 ώρες. Η τιμή αντίστασης παπούτσι έχει δοκιμαστεί μια φορά. Αν η αντίσταση δεν είναι μέσα στην καθορισμένη περιοχή, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αντι-στατική παπούτσι.

· Αγώγιμο παπούτσια: σύμφωνα με το πρότυπο GB21148-2007, αγώγιμη παπούτσια έχουν καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, μπορεί να εξαλείψει το στατικό συσσώρευση του ανθρώπινου σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα προστατευτικά παπούτσια χωρίς κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, η μόνωση αντίσταση απαίτηση είναι μικρότερη από 100KΩ. Αγώγιμο παπούτσια χρησιμοποιούνται κυρίως σε θέσεις που απαιτούν υψηλό βαθμό αντι-στατική ή ιδιαίτερα εύφλεκτα και εκρηκτικά, όπως εκρηκτικά, πυροκροτητές, κλπ. Σημείωση: Είναι απολύτως απαγορευμένο να χρησιμοποιήσει ως μονωμένα παπούτσια? αγώγιμο φοράτε τα παπούτσια δεν πρέπει να Φορέστε χοντρές κάλτσες μαλλί μονωμένα ή χρήση μονωμένων πάτος την ίδια στιγμή? αγώγιμο παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιείται με αγώγιμο ρούχα την ίδια στιγμή? αγώγιμο παπούτσια πρέπει γενικά να χρησιμοποιηθούν για αντίσταση παπούτσι που δεν υπερβαίνει τις 200 ώρες. Μόλις ελεγχθεί, αν η αντίσταση δεν είναι εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αγώγιμο παπούτσι.

· Όξινος και αλκαλικός ανθεκτικός ασφάλεια παπούτσια: αυτό υλοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο GB12018-1989, και είναι κατάλληλο για ηλεκτρολυτικής εργαζομένων, αποξείδωση εργαζομένων, ηλεκτρόλυση εργαζόμενοι, διανομείς υγρών, χημικών φορείς, κ.λπ. Σημείωση: Οξέος και των αλκαλικών ανθεκτικά παπούτσια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε οξύ και αλκαλίων εργασίας περιοχές με χαμηλή συγκέντρωση? Αποφύγετε την επαφή με υψηλές θερμοκρασίες, απότομη βλάβες άνω ή αποκλειστική διαρροής? Εφαρμόστε νερό για να πλύνετε το οξύ και αλκαλίων υγρό για τα παπούτσια μετά από φορώντας, τότε επιτρέπει να στεγνώσει και να αποφευχθεί η άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή στέγνωμα.

Προστατευτικά υποδήματα ασφαλείας είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υψηλής προστιθέμενης αξίας υποδήματα. Η διαδικασία παραγωγής των προστατευτικών υποδημάτων ασφαλείας έχει υψηλές απαιτήσεις σε πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, χημικές ύλες, μηχανολογικό εξοπλισμό, κ.λπ. Προς το παρόν, πολλά εγχώρια υποδήματα με συγκεκριμένη κλίμακα και ποιότητες επιχειρήσεις έχουν στρέψει την προσοχή τους να προστασίας υποδήματα ασφαλείας, ένα τμήμα της αγοράς που έχει καταλήφθουν από τις ανεπτυγμένες χώρες.