Βασικοί τύποι στρατιωτικές μπότες

- Oct 28, 2018-

Χωρίζονται από ένα ευρύ φάσμα, μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις κατηγορίες: τροπικό μπότες, μπότες ζεστά και κρύο μπότες.

Τροπικό μπότες, επίσης γνωστή ως Έρημος μπότες, τονίζουν κυρίως τη διατήρηση της ξηρότητας πόδι και άνεση σε υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η επένδυση είναι είτε ενιαία-στρωματοειδούς ΚΟΥΡΑ ινών/ειδική νάιλον ύφασμα. Αν είναι καλύτερα, θα αντικατασταθεί με σούπερ επένδυση ή coolmax. Όπως ιδρώτα απορροφητικών και Γρήγορος-ξεραίνοντας υλικά? μπότες ζούγκλα είναι οι πρόγονοι των τροπικών μπότες από κάποιες παραστάσεις, αλλά οι μπότες ζούγκλα μπορεί να ενισχύσει την απόδοση Γρήγορος-ξεραίνοντας.

Οι μπότες προθέρμανσης τονίζουν τα αδιάβροχα και αναπνεύσιμα φύση σε ένα υγρό και βροχερό τροπικό περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένα από Gore-tex επένδυση και είναι αδιάβροχο αποτελεσματικά για 4-6 ώρες. Μπορούν να θεωρηθούν ως προϊόντα μεταξύ μπότες ζούγκλα και φέρουν μπότες, μπότες έρημο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο περιβάλλον ερήμων, αλλά η άνεση δεν είναι υψηλή, πιο κατάλληλο για multi-υδάτινο περιβάλλον και τον οδηγό (στο πιλοτήριο περιβάλλον δεν είναι άνετα, τα πόδια δεν κινούνται συχνά, αυτό το είδος της μπότες είναι πολύ εύκολο στη χρήση). αλλά δεν είναι κατάλληλο το βάθος του νερού υπερβαίνει το περιβάλλον του άνω, και είναι δύσκολο για μια τέτοια μπότες για να στεγνώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την είσοδό του στο νερό.

Το κρύο μπότες, βάσει τις εύκρατες μπότες, προσθέσετε ζεστασιά, αρκετά για την αντιμετώπιση της χαμηλής θερμοκρασίας και της συσσώρευσης του νερού μετά από το λιώσιμο του χιονιού και του πάγου, αλλά επίσης κατάλληλο για τους πιλότους (κυρίως βομβαρδιστικά αεροπλάνα) να κρατήσει ζεστό στο ύψος των ποδιών.