Εφαρμογή υποδημάτων ασφαλείας σε εργασίες κατασκευής ακριβείας

- Dec 21, 2018-

Επί του παρόντος, οι απαιτήσεις των εργαστηρίων κατασκευής ακριβείας καθίστανται όλο και πιο αυστηρές. Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, είναι απαραίτητο να ελέγχεται αυστηρά ο στατικός ηλεκτρισμός που υπάρχει στο εργοστάσιο παραγωγής. Αν το στατικό ηλεκτρικό ρεύμα παράγεται στο εργαστήριο, το ολοκληρωμένο κύκλωμα οργάνων ακριβείας θα υποστεί βλάβη. Επιπλέον, όταν υπάρχει στατικό ηλεκτρισμό στο συνεργείο, εάν η συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού στον εσωτερικό αέρα δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει υπόγεια, φορώντας ένα πουλόβερ ή τραβώντας ένα αυτοκίνητο, θα έχει την αίσθηση ηλεκτροπληξίας και ο στατικός ηλεκτρισμός θα σπάσει μέσω εξαρτημάτων όπως IC, κρυστάλλου και τριόδου. Επομένως, τα παπούτσια αντιστατικής προστασίας πρέπει να φοριούνται από προσωπικό που εργάζεται σε εργαστήρια κατασκευής ακριβείας.


Οι προδιαγραφές που απαιτούνται για τις μονάδες παραγωγής ακριβείας είναι εξαιρετικά υψηλές και το αντίστοιχο εργαστήριο για τα όργανα αυτά είναι επίσης υψηλό. Για τους υπαλλήλους που εισέρχονται στο εργοστάσιο οργάνων ακριβείας, πρέπει να φορεθούν παπούτσια ασφαλείας με αντιστατική λειτουργία για τη μείωση του στατικού ηλεκτρισμού σε όργανα ακριβείας. Βλάβη και μείωση της βλάβης του στατικού ηλεκτρισμού στο ανθρώπινο σώμα του χειριστή. Αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας είναι αντιστατικά και αγώγιμα πέλματα, παπούτσια ασφαλείας που φοριούνται σε εύφλεκτο και εκρηκτικό περιβάλλον εργασίας και σε εργαστήριο που απαιτεί καθαρό, χωρίς σκόνη και αποστειρωμένο για τη μείωση και την εξάλειψη των στατικών κινδύνων.


Εργαστήριο συναρμολόγησης εργαστηρίων εργαστηρίου ακριβείας Βαρύς εξοπλισμός στη διαδικασία συναρμολόγησης, αποσυναρμολόγησης, χειρισμού και μεταφοράς, εάν ο χειριστής αποτύχει να λειτουργήσει, θα υπάρξει μια κατάσταση όπου το όργανο πέσει στο έδαφος και τραυματίσει τον πόδι του χειριστή, τότε ο χειριστής φοράει λειτουργία κατά της ακράτειας Αυτή η ασφάλεια θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού όταν πρόκειται για παπούτσια ασφαλείας. Επειδή η λειτουργία αντι-ακάρεως είναι η τοποθέτηση του εσωτερικού πέλματος με αντι-κρουστική δύναμη στο καπάκι των ποδιών, το εσωτερικό πώμα τοποθετείται μεταξύ του παπουτσιού και του παπουτσιού και το άκρο του εσωτερικού πέλματος είναι εφοδιασμένο με μια ταινία σφουγγαριών , η οποία δεν μπορεί μόνο να συνδυάσει το καπάκι toe με το vamp. Ομαλή, αλλά και αύξηση της αντοχής και της άνεσης.


Ορισμένα όργανα διαθέτουν τμήματα παραγωγής με αιχμηρές άκρες. Αν τα μέρη του εργαστηρίου κατασκευής οργάνων ακριβείας είναι ακατάστατα και το όργανο είναι συσσωρευμένο, ο χειριστής μπορεί να διαπεράσει τη σόλα με κάποια όργανα όταν χειρίζεται. Αυτό συμβαίνει σε ένα εργοστάσιο μεγάλων οργάνων ακριβείας. Θα συμβεί, όταν φορούν παπούτσια ασφαλείας με λειτουργία απόσβεσης διάτρησης, μπορούν να εργαστούν σκληρά. Επειδή η λειτουργία κατά της διάτρησης είναι επειδή το χαλύβδινο φύλλο τοποθετείται πάνω από τη σόλα για να αποφευχθεί η διάτρηση της σόλας από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, εμποδίζοντας έτσι το πόδι να τραυματιστεί.


Με τη συνεχή ανάπτυξη και την εξέλιξη της κοινωνίας, εκτός από τις τεχνικές πτυχές της βελτίωσης της ποιότητας των ηλεκτρονικών προϊόντων που παράγονται από όργανα ακριβείας, πρέπει να δώσουμε προσοχή στη μείωση του ηλεκτροστατικού κινδύνου στο περιβάλλον για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, η εφαρμογή αντιστατικών υποδημάτων ασφαλείας στο εργαστήριο και διάφορες αμυντικές. Τα ηλεκτροστατικά υλικά μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά το ρυθμό επισκευής και τη φθορά των τελικών προϊόντων ηλεκτρονικών προϊόντων ακριβείας και να μειώσουν τη βλάβη που συνεπάγεται η μεταφορά στατικού ηλεκτρισμού χαμηλής τάσης σε ηλεκτρονικά προϊόντα ακριβείας κατά τη διαδικασία παραγωγής.


Επιπλέον, ορισμένα ειδικά περιβάλλοντα σε εργοστάσια οργάνων ακριβείας πρέπει επίσης να φορούν παπούτσια ασφαλείας με λειτουργίες κατά του σπασίματος και κατά της διάτρησης για την προστασία της ασφάλειας των ποδιών των εργαζομένων. Επειδή τα εργοστάσια εργαλείων ακριβείας περιλαμβάνουν διαφορετικά εργαστήρια παραγωγής, χρειαζόμαστε διαφορετικά εργαστήρια. Πρέπει επίσης να λάβουμε εκτεταμένα προστατευτικά μέτρα, να φορέσουμε παπούτσια ασφαλείας με λειτουργίες αντι-στατικής λειτουργίας, αντι-ακάρεων και κατά της διάτρησης. Είναι σε θέση να επιτύχει την πλήρη προστασία της εργασίας, η ασφάλεια της εργασίας δεν είναι μικρή υπόθεση, κάνουμε τα δικά μας μέτρα ασφαλείας, είναι σε θέση να Μειώσουμε την εμφάνιση των διαφόρων τυχαίων κινδύνων.