Τα αντιστατικά υποδήματα εργασίας χρησιμοποιούν τις απαιτήσεις

- Nov 03, 2018-

Τα αντιστατικά παπούτσια είναι ένα είδος παπουτσιών ασφαλείας που φοριούνται από τα εργαστήρια παραγωγής και τα προηγμένα εργαστήρια των βιομηχανιών μικροηλεκτρονικής, όπως οι ηλεκτρονικές συσκευές ημιαγωγών, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα για τη μείωση ή την εξάλειψη του στατικού ηλεκτρισμού. Τα αντιστατικά υποδήματα μπορούν να κατευθύνουν το στατικό ηλεκτρισμό από το ανθρώπινο σώμα στο έδαφος. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφοντας τον στατικό ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος και ταυτόχρονα καταστέλλοντας αποτελεσματικά τη σκόνη που δημιουργείται από το περπάτημα του ατόμου στην καθαρή αίθουσα. Κατάλληλα για φαρμακευτικά εργοστάσια, εργοστάσια τροφίμων, ηλεκτρονικά καθαρά εργαστήρια, εργαστήρια κλπ. Τα αντιστατικά παπούτσια είναι κατασκευασμένα από υλικό χύμα PU ή PVC για να κάνουν τη σόλα και η σόλα αποτελείται από αντι-στατικό αντιολισθητικό υλικό, το οποίο μπορεί να απορροφήσει τον ιδρώτα και το αποσμητικό και μπορεί να επιτύχει αντιολισθητικά, αντιστατικά και άλλα αποτελέσματα και σχηματίζεται ενιαία με το άνω μέρος και στη συνέχεια ενισχύεται στη γραμμή. Μπορεί να διαρρεύσει αποτελεσματικά τον στατικό ηλεκτρισμό και να σχηματίσει ένα πλήρες αντιστατικό σύστημα μαζί με αντιστατικά ρούχα.

Λόγω των ειδικών αναγκών χρήσης, οι απαιτήσεις για αυτό είναι επίσης πολύ αυστηρές:

1. Τα αντιστατικά παπούτσια είναι προστατευτικά υποδήματα που εξαλείφουν τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού στο ανθρώπινο σώμα και αποτρέπουν ηλεκτροπληξία από 250V. Οι απαιτήσεις παραγωγής είναι αυστηρά σύμφωνες με το GB4385-1995.

2. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους που εμποδίζουν κινδύνους στατικού ηλεκτρισμού, όπως καύση, έκρηξη κλπ. Λόγω φόρτισης του ανθρώπινου σώματος (όπως πετρέλαιο, χημική, εκτύπωση ανθρακωρυχείων, καουτσούκ, ιατρικά, ηλεκτρονικά καθαρισμού κ.λπ.)

3. Τα αντιστατικά παπούτσια και τα αγώγιμα παπούτσια δεν πρέπει να φοριούνται ταυτόχρονα με μονωμένο μαλλί και μονωμένα πέλματα. Τα αντιστατικά παπούτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μονωμένα παπούτσια.

4, ο τόπος για να χρησιμοποιήσετε αντιστατικά παπούτσια θα πρέπει να είναι αντιστατικό έδαφος, η χρήση των αγώγιμων παπουτσιών θα πρέπει να είναι αγώγιμο έδαφος, να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα

5, τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται με αντι-στατική ενδυμασία, προσέξτε την καθαρή, αδιάβροχη, ανθεκτική στην υγρασία του προϊόντος.

6. Κατά τη διαδικασία της φθοράς, η δοκιμή αντοχής δεν υπερβαίνει γενικά τις 200 ώρες. Εάν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικό παπούτσι. Τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να είναι μεταξύ 100KΩ και 100MΩ.