Αντιστατική αντίσταση παπουτσιών είναι πόσο για τα προσόντα

- May 24, 2019-


Αντιστατικά παπούτσια απαιτούν αντίσταση όγκου μεταξύ 10E6 ohms και 10E9 ohms, εφόσον έχουν τα προσόντα μέσα σε αυτό το range.Sole αντίσταση πρέπει να είναι σε 0,5 x 10 e5 Ω σε 1,0 x 10 e8 Ω range.Work σε συνήθεις χρόνους είναι η αντίσταση του εδάφους δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1,0 * 10 ^ 8 Ω


Τα αντιστατικά παπούτσια είναι ένα είδος παπουτσιών εργασίας που φοριούνται από τα εργαστήρια παραγωγής και τα προηγμένα εργαστήρια της βιομηχανίας μικροηλεκτρονικής όπως οι ηλεκτρονικές συσκευές ημιαγωγών, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός επικοινωνίας και το ολοκληρωμένο κύκλωμα για τη μείωση ή την εξάλειψη της βλάβης του στατικού ηλεκτρισμού. μπορεί να καθοδηγήσει το στατικό ηλεκτρισμό από το ανθρώπινο σώμα στη γη, εξαλείφοντας έτσι τον στατικό ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος και επίσης αναστέλλει αποτελεσματικά τη σκόνη που παράγεται από το προσωπικό που περπατάει στο δωμάτιο χωρίς σκόνη. Κατάλληλο για φαρμακευτικό εργοστάσιο, εργοστάσιο τροφίμων, ηλεκτρονικό εργοστάσιο καθαρό συνεργείο , εργαστήριο και ούτω καθεξής.Τα αντιαστατικά παπούτσια υιοθετούν χαλαρό ηλεκτρικό υλικό PU ή υλικό PVC για να κάνουν τη σόλα. Η σόλα είναι κατασκευασμένη από αντι-στατικό και αντιολισθητικό υλικό, το οποίο όχι μόνο απορροφά τον ιδρώτα και εμποδίζει την οσμή, αλλά και αντιολισθητικές, αντιστατικές και άλλες λειτουργίες. Τα παπούτσια είναι ενσωματωμένα στο πάνω μέρος και στη συνέχεια ενισχυμένα σε απευθείας σύνδεση. Μπορεί να διαρρεύσει αποτελεσματικά ο στατικός ηλεκτρισμός, μαζί με αντιστατικά ρούχα αποτελούν ένα πλήρες αντιστατικό σύστημα.


Τα αντιστατικά παπούτσια είναι επίσης γνωστά ως στατικά παπούτσια, αντιστατικά παπούτσια εργασίας.


(1) μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: αντιστατικά παπούτσια και αντιστατικά παντόφλες.


Τα αντιστατικά στυλ παπουτσιών μπορούν να χωριστούν σε:


(1) παπούτσια με χαμηλή κορυφή: παπούτσια μεσαίας πετσέτας (παπούτσια με πλήρη επένδυση), παπούτσια ματιών, παπούτσια ματιών, παπούτσια ματιών, κεφαλή κουτάλας.


(2) μπότες: μαλακές μπότες, σκληρές μπότες κλπ.


(3) παπούτσια αντιπαγωτικά: ατσάλινα παπούτσια μπαότου.


Οδηγίες χρήσης


(1) τα αντιστατικά παπούτσια είναι προστατευτικά υποδήματα που μπορούν να εξαλείψουν τον στατικό ηλεκτρισμό και να αποτρέψουν ηλεκτρικά κτυπήματα κάτω των 250V. Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με το πρότυπο gb4385-1995.


(2) χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους όπου οι ηλεκτροστατικοί κίνδυνοι όπως η καύση και η έκρηξη μπορεί να προκληθούν από στατικό ηλεκτρισμό στο ανθρώπινο σώμα (όπως οι χώροι εργασίας στο πετρέλαιο, στη χημική βιομηχανία, στο ανθρακωρυχείο, στον τομέα της εκτύπωσης, του καουτσούκ, της ιατρικής επεξεργασίας, του καθαρισμού και της ηλεκτρονικής ).


(3) τα αντιστατικά παπούτσια και τα αγώγιμα παπούτσια δεν πρέπει να φοριούνται ταυτόχρονα όταν φορούν χοντρές κάλτσες κατασκευασμένες από μονωτικό μαλλί και μονωτικές εσωτερικές σόλες. Τα αντιστατικά παπούτσια απαγορεύονται να χρησιμοποιούνται ως μονωτικά παπούτσια.


(4) ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται αντιστατικά υποδήματα είναι το αντιστατικό έδαφος και ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται αγώγιμα υποδήματα είναι το αγώγιμο έδαφος για να επιτευχθεί καλό αντιστατικό ή αγώγιμο αποτέλεσμα.


(5) τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με αντιστατικά ρούχα και να δίνουν προσοχή στην καθαριότητα, την αδιάβροχη και την υγρασία των προϊόντων.


(6) η δοκιμή αντίστασης πρέπει να διεξάγεται εντός 200 ωρών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φθοράς. Εάν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικά παπούτσια. Τα αντιστατικά παπούτσια απαιτούν αντίσταση μεταξύ 100K ohms και 1000M ohms.