Αντιστατικό παπούτσι ασφαλείας, αρχή και ανάλυση

- Dec 25, 2018-

Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι ένα αντικειμενικό φυσικό φαινόμενο. Πρόκειται για μια στατική χρέωση. Το μεγαλύτερο μέρος του στατικού ηλεκτρισμού συνήθως προκαλείται από τριβή και διαχωρισμό. Η τριβή προκαλεί θερμότητα, η οποία προκαλεί την ενεργοποίηση των μορίων μέσα στο υλικό. Στη συνέχεια, οι δύο ουσίες που διαχωρίζονται, τα ηλεκτρόνια μπορούν να μεταφερθούν ηλεκτροστατικά από μια ουσία στην άλλη. Χαρακτηρίζεται από υψηλή τάση, χαμηλό ρεύμα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και βραχυπρόθεσμο χρόνο δράσης. Τα κύρια μέτρα για την αντιστατική κατά τη διάρκεια της παραγωγής είναι η διαρροή, η διαρροή στατικού ηλεκτρισμού, η υγρασία, η εξουδετέρωση, η απομόνωση και η γείωση.


Εξουδετερωτικές αντιστατικές μέθοδοι: Η εξουδετέρωση είναι σημαντική επειδή η γείωση και η απομόνωση δεν θα απελευθερώσουν το φορτίο από μονωτήρες όπως συνθετικά υφάσματα ή συμβατικά πλαστικά. Το φορτίο που δημιουργείται φυσικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξουδετερώνεται ή απομακρύνεται από τον μονωτήρα και ονομάζεται ιονισμός. Τα ιόντα είναι απλές φορτισμένες ουσίες που υπάρχουν στον αέρα. Τα ιόντα παράγονται από φυσικές πηγές ενέργειας. Περιλαμβάνουν ηλιακό φως, φωτισμό, ανοιχτό αέρα ως φλόγες και ακτινοβολία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τρισεκατομμύρια ιόντων μέσω γεννητριών ιόντων. Ιονιστές χρησιμοποιούν Η υψηλή τάση παράγει ένα ισορροπημένο μείγμα φορτισμένων ιόντων και χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα για να βοηθήσει τα ιόντα να παρασυρθούν ή να εξουδετερώσουν το αντικείμενο. Ο ιονισμός εξουδετερώνει το στατικό φορτίο στον μονωτήρα σε οκτώ δευτερόλεπτα, μειώνοντας έτσι τη πιθανή βλάβη του.


Φυσικά, αντι-στατική, η εξαιρετική της εξακολουθεί να είναι η πρόληψη, η πρόληψη είναι ένα άλλο σημαντικό μέτρο ή σημαντική συσκευή. Αυτός είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας στον έλεγχο ηλεκτροστατικής εκφόρτισης. Άλλοι ή πρέπει να γνωρίζετε τον κίνδυνο ηλεκτροστατικής εκφόρτισης στη δουλειά σας με ηλεκτρονικά εξαρτήματα και η κατανόησή τους για την υποδοχή τους θα είναι πιο σημαντική από οποιοδήποτε υλικό ελέγχου ηλεκτροστατικής εκφόρτισης. Επειδή σε ορισμένες ειδικές βιομηχανίες αερίου, καθώς και στη βιομηχανία πετρελαίου και πετροχημικών, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πρόληψη και τον έλεγχο των αντιστατικών. Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας, αντιστατικά ρούχα κ.λπ. κατά τη λειτουργία. Το να φοράτε αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας είναι ο πιο αποτελεσματικός και αξιόπιστος τρόπος για να εκφορτίσετε το ηλεκτροστατικό φορτίο του χειριστή και να φορέσετε τα αντιστατικά υποδήματα ασφαλείας για να φτιάξετε το ανθρώπινο σώμα "Συνδεδεμένο" με τη γη, δηλαδή "γείωση" προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της ηλεκτροστατικής εκφόρτισης, να ελέγχεται με επιτυχία το ηλεκτροστατικό φορτίο του ανθρώπινου σώματος στη γραμμή παραγωγής και τις αρνητικές επιπτώσεις του ανθρώπινου σώματος.


Η αντι-στατική σόλα ασφαλείας περιλαμβάνει έναν εξωτερικό πυθμένα RB που περιέχει αγώγιμο αιθάλη και ο πυθμένας κάθε στρώματος στην οποία το αγώγιμο ύφασμα και το αγώγιμο σύρμα διαστρώνεται στην σόλα καλύπτονται με αγώγιμη κόλλα. Τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να έχουν αντιστατική 祙 / σόλα όταν φοριούνται και να εργάζονται σε αντιστατικό έδαφος για να κάνουν τον στατικό ηλεκτρισμό που φέρνει το ανθρώπινο σώμα στη γη. Οποιοδήποτε τμήμα της αντίστασης είναι πολύ μεγάλο ή αποσυνδεδεμένο, πράγμα που θα προκαλέσει στο ανθρώπινο σώμα να μεταφέρει βλαβερό στατικό ηλεκτρισμό. Ως εκ τούτου, σε σημαντικά τμήματα, θα πρέπει να υπάρχει ένας ανιχνευτής αντίστασης στον ανθρώπινο οργανισμό, ο οποίος να ανιχνεύει εάν τα παπούτσια / παπούτσια / πάσσαλοι που φοριούνται από το ανθρώπινο σώμα και η συνολική αντίσταση του ανθρώπινου σώματος μπορεί να διαρρεύσει στατικό ηλεκτρισμό.