Υποχρεωτική ασφάλεια των παπουτσιών ασφαλείας

- Apr 18, 2019-

Στα εθνικά αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας για την παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού ασφαλείας, υπάρχουν συνολικά 17 δοκιμές, αλλά επτά από τα δεκαεπτά είδη δοκιμών δεν απαιτούνται για την ετήσια επιθεώρηση ή για τα παπούτσια ορισμένων υφασμάτων. Εντοπίστηκε. Τα υπόλοιπα στοιχεία δοκιμής απαιτούνται μόνο για την ανίχνευση της αντοχής του συνδέσμου ανώτερης / εξωτερικής σόλας, της ανώτερης αντοχής σε σχίσιμο, της ανώτερης αντοχής σε εφελκυσμό, του πάχους της σόλας, της αντοχής στην τριβή της εξωτερικής σόλας, της αντοχής στη φθορά της εξωτερικής σόλας, της αντοχής στην αναδίπλωση έξω από την σόλα Η απόδοση του σεξ και αντιστατικών παπουτσιών, την απορρόφηση ενέργειας της περιοχής υποδημάτων και τον προσδιορισμό των δέκα στοιχείων.


Πρώτον, τα αντιστατικά παπούτσια ασφαλείας στην αντοχή συγκόλλησης πάνω / έξω από το παπούτσι (εκτός από όλα τα καουτσούκ, όλα τα πολυμερή υλικά), εκτός από τον πυθμένα της ραφής, την αντοχή συγκόλλησης ≥ 4.0N / mm.


Δεύτερον, η αντοχή σε σχίσιμο του άνω μέρους (εκτός από όλα τα ελαστικά και όλα τα πολυμερή υλικά) είναι 20 ° C ± 2 ° C σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, σχετική υγρασία 65% ± 5% δερμάτων και άλλων υφασμάτων πρέπει να είναι ≥ 120N.


Τρίτον, οι ιδιότητες εφελκυσμού του άνω τμήματος είναι 20 ° C ± 2 ° C, η σχετική υγρασία 65% ± 5% της αντοχής εφελκυσμού σε σχιστό δέρμα ≥ 15 N / mm2.


Τέταρτον, το πάχος της εξωτερικής σόλας θα πρέπει να είναι επιπλέον της περιοχής κάτω από την άκρη περιστροφής του πώματος. Το τμήμα σόλας και το τακούνι πρέπει να έχει ένα σχέδιο που ανοίγει στο πλάι. Το πάχος της εξωτερικής σόλας άμεσης έγχυσης, βουλκανισμού ή κόλλας είναι d1≥4mm και το ύψος του σχεδίου είναι d2≥2.5. Μμ


Πέμπτον, η εξωτερική αντοχή δακρύων (χωρίς δέρμα), σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 23 ° C ± 2 ° C, η πυκνότητα ≤ 0,9 g / cm 3 απαιτήσεις υλικού ≥ 5kN / m.


Έκτον, η αντίσταση στη φθορά της εξωτερικής σόλας είναι μη πυκνότητα <0,9 g="" cm3="" σε="" θερμοκρασία="" περιβάλλοντος="" 23="" °="" c="" ±="" 2="" °="" c="" και="" η="" σχετική="" φθορά="" είναι=""><250>


Εβδομήντα, η εξωτερική αντίσταση δίπλωσης πυθμένα εξετάζεται για αντοχή διπλώματος όταν η γωνία αναδίπλωσης είναι μικρότερη από 45 °, η εξωτερική σόλα είναι συνεχώς καμπυλωμένη 30.000 φορές και η αύξηση τομής είναι ≤4 mm.


Όγδοη, η ηλεκτρική απόδοση των αντιστατικών υποδημάτων, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 23 ° C ± 2 ° C, στο ξηρό περιβάλλον (σχετική υγρασία 30% ± 5%) ή υγρό περιβάλλον (σχετική υγρασία 85% ± 5%) μετά ρύθμιση 100kΩ ≤ τιμή αντίστασης ≤ 1000MΩ


Ενενήντα, απορρόφηση ενέργειας στην περιοχή παπουτσιών ≥20J


Δεκάτη, οι απαιτήσεις του λογότυπου έχουν ένα ισχυρό λογότυπο ανθεκτικό στη φθορά στην εξωτερική σόλα / εσωτερική / όψη του κάθε υποδήματος (μπότα): κατασκευαστής, όνομα προϊόντος, αριθμός υποδήματος (boot), πρότυπο εφαρμογής, ημερομηνία παραγωγής / αριθμός παρτίδας. τα παπούτσια (μπότες) πρέπει να έχουν τις λέξεις "αντιστατικό", εγχειρίδιο προϊόντος, σήμα ασφαλείας. Αυτή είναι η απαίτηση για την εθνική επιθεώρηση των αντιστατικών υποδημάτων ασφαλείας.