Αντι-θραύση ανάλυση υποδημάτων ασφαλείας και συνήθης συντήρηση

- May 21, 2019-

Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας αποτελούν τον βασικό εξοπλισμό προστασίας στην παραγωγική διαδικασία. Οι συνήθεις λειτουργίες είναι κυρίως αντι-ακάρεα. Το πλήρες όνομα είναι παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης, ενώ μερικά θα τοποθετηθούν με αντι-διάτρηση, αντιστατική λειτουργία ή ηλεκτρική μόνωση. Τα υποδήματα από χάλυβα έχουν τον ίδιο τύπο, δηλαδή τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύουν τα δάχτυλα των ποδιών.


Τα παπούτσια ασφαλείας και τα παπούτσια ασφαλείας είναι η ασφάλεια του ποδιού και η ίδια σημασία. Υπάρχουν πολλοί τύποι, όπως προστασία των ποδιών, αντοχή σε διάτρηση, μόνωση, αντίσταση σε οξέα και αλκάλια. Τα παπούτσια ασφαλείας χρησιμοποιούν τυπικά παπούτσια ανθεκτικά στα λάδια για χρήση σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται πετρέλαιο ή εκτόξευση πετρελαίου. τα αδιάβροχα παπούτσια χρησιμοποιούνται σε περιοχές όπου χρησιμοποιείται νερό ή πιτσίλισμα νερού. Στην πραγματικότητα, συνήθως χρησιμοποιούμε μπότες βροχής ή μπότες βροχής με διπλό ατσάλι για αδιάβροχα παπούτσια. Η προστασία των ποδιών του χειριστή για την προστασία από κρυοπαγήματα, τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύονται από κρύο δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα χειμερινά παπούτσια ασφαλείας, θα συμμετέχουν στο βαμβάκι, κυρίως στη μέση και ψηλά.


Τα παπούτσια προστασίας κατά της θλίψης χρησιμοποιούνται για την προστασία των ποδιών για την πρόληψη τραυματισμών από διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Η κύρια λειτουργία των παπουτσιών αντι-θραύσης είναι να αποτρέψουν τα πτώματα αντικειμένων από το να βλάψουν τα πόδια. Η μπροστινή κεφαλή του παπουτσιού έχει υλικό ανθεκτικό στην κρούση. Η κύρια λειτουργία των υποδημάτων χάλυβα είναι η πρόληψη της καύσης και της διάτρησης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μια ορισμένη στατική πίεση και να αντέξει ορισμένες θερμοκρασίες και δεν είναι εύφλεκτο. Αυτά τα παπούτσια είναι κατάλληλα για τήξη, φούρνο, χυτοσίδηρο και ούτω καθεξής. Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και κάποιες ειδικές καλύψεις παπουτσιών, όπως καμβάς, αμίαντος και κάλυμμα φιλμ αλουμινίου. Εκτός από την επιλογή του κατάλληλου τύπου ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας, είναι σημαντικό τα παπούτσια κατά του θρυμματισμού να είναι κατάλληλα και άνετα να φορούν. Είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το κατάλληλο μέγεθος παπουτσιού. Τα αντιαρματικά παπούτσια πρέπει να έχουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, όχι μόνο για να προστατεύουν τα πόδια των ανθρώπων από τραυματισμό, αλλά και για την πρόληψη ατυχημάτων που προκαλούνται από τον χειριστή. Μια ποικιλία από διαφορετικά προστατευτικά υποδήματα απόδοσης, για την επίτευξη των αντίστοιχων προστατευτικών επιδόσεων των τεχνικών δεικτών, όπως τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι μωλωπισμένα, τα πέλματα των ποδιών δεν είναι μαχαίρι, μονωμένα και αγώγιμες απαιτήσεις. Αλλά τα παπούτσια ασφαλείας δεν είναι παντοδύναμα. Θα πρέπει να πραγματοποιείται προσεκτική επιθεώρηση ή δοκιμή πριν να χρησιμοποιείτε παπούτσια ανθεκτικά στη διάβρωση. Τα κατεστραμμένα και ραγισμένα προστατευτικά παπούτσια είναι επικίνδυνα σε ηλεκτρικές και όζονες. Τα αντιαρματικά παπούτσια πρέπει να φυλάσσονται με ασφάλεια μετά τη χρήση. Τα παπούτσια από καουτσούκ πρέπει να ξεπλένονται με νερό ή απολυμαντικό και να στεγνώνουν για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Οι εργαζόμενοι αγαπούν την ασφάλεια και τα παπούτσια ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα


Τα υποδήματα ασφάλισης εργασίας που εκδίδονται από την εταιρεία, την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι πρέπει να ελέγχουν την εμφάνιση των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας εγκαίρως, το άνοιγμα του καουτσούκ, το κάτω μέρος του φαινομένου αναφερθεί στον επόπτη εγκαίρως, αν δεν υπάρχει περίοδος εγγύησης των υποδημάτων ασφάλισης εργασίας, επικοινωνήστε με το τμήμα αγοράς για αντικατάσταση ή επισκευή.


Επιπλέον; η επιλογή και η συντήρηση παπουτσιών ασφαλείας κατά της θραύσης θα πρέπει να πραγματοποιούνται ανάλογα με τη φύση του κινδύνου και τον βαθμό κινδύνου του περιβάλλοντος εργασίας.


Τα παπούτσια ασφαλείας κατά της θλίψης πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό προϊόντος και προδιαγραφές προϊόντος. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση και χρησιμοποιήστε τη μέθοδο σωστά. Τα ειδικά προστατευτικά υποδήματα πρέπει να επιθεωρούνται και να διατηρούνται καθαρά μετά τη χρήση και να αποθηκεύονται σε μη ρυπογόνο και ξηρό μέρος.