Γνωσιακές υποδείξεις για τα παπούτσια ασφαλείας

- Feb 06, 2019-

Στην καθημερινή παραγωγή των επιχειρήσεων, τα ατυχήματα ασφαλείας είναι παντού, και μια μικρή αμέλεια θα φέρει τεράστια ζημιά στις ίδιες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Σε αυτούς τους τραυματισμούς, επειδή τα πόδια των εργαζομένων είναι συνήθως στο χαμηλότερο μέρος της στάσης εργασίας, οι εργαζόμενοι θα εκτεθούν σε βαριά, σκληρά, γωνιακά αντικείμενα ανά πάσα στιγμή κατά τη χρήση εργαλείων, μηχανών χειρισμού και κινούμενων υλικών, έτσι ώστε και τα δύο πόδια Είναι τραυματισμένα και μαχαίρωσε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προστασία των ποδιών των εργαζομένων. Η εταιρεία μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά αυτό το είδος τραυματισμού επιλέγοντας ειδικά κατάλληλα υποδήματα ασφαλείας σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας.


Σε ένα μεγάλο αριθμό μεταλλικών σφραγίδων, επιμετάλλωσης, κατασκευής μηχανημάτων και εργαστηρίων παραγωγής χάλυβα ναυπηγικής, λόγω των εγγενών χαρακτηριστικών της βιομηχανίας, θα υπάρχουν πάντα σκληρά και αιχμηρά ξένα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα στο πάτωμα του εργαστηρίου, ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας. Ένα ζευγάρι παπούτσια ασφαλείας που προστατεύουν από διάτρηση μπορεί να προσφέρει επαρκή προστασία. Έτσι, ποια είναι τα παπούτσια ασφαλείας που προστατεύονται από διάτρηση;

Τα παπούτσια ασφαλείας για διάτρηση είναι εφοδιασμένα με μια απομακρυσμένη από ανοξείδωτο χάλυβα έλασμα από ανοξείδωτο χάλυβα 0,05mm στη σόλα για να αποτρέπουν τα αιχμηρά σκληρά αντικείμενα όπως τα νύχια από τη διάτρηση της εξωτερικής σόλας του παπουτσιού και να βλάψουν τις σόλες των εργαζομένων στην επιχείρηση. Η δύναμη κατά της διάτρησης είναι μεγαλύτερη από 1100 Newton. Σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο GB21148-2007, είναι μια ιδιαίτερη δύναμη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ορυχεία, μηχανήματα, κατασκευές, μεταλλουργία, συγκομιδή, μεταφορές και άλλες βιομηχανίες.


Τα προστατευτικά παπούτσια προστασίας από διάτρηση είναι γενικά εξοπλισμένα με λειτουργίες αντι-διάτρησης και αντιπαράθεσης, αλλά δεν μπορούν να συνδυαστούν με τη λειτουργία μόνωσης. Επειδή τα μονωμένα παπούτσια σχετίζονται με την ασφάλεια των εργαζομένων, τα πέλματα δεν μπορούν να καταστραφούν. Εάν η σόλα μόνωσης έχει υποστεί ζημιά, διακόψτε τη χρήση της αμέσως. Επίσης, δώστε προσοχή στην αδιάβροχη, το νερό θα είναι αγώγιμο, και είναι επικίνδυνο να το χρησιμοποιήσετε σε ένα φορτισμένο περιβάλλον.


Μέθοδος ανίχνευσης κατά της διάτρησης: Η δοκιμαστική μηχανή είναι εφοδιασμένη με πλάκα πίεσης και η πινακίδα δοκιμής είναι εφοδιασμένη με δοκιμαστικό καρφί. Το νυχίο δοκιμής είναι μια άκρη με ένα άκρο αποκοπής και η σκληρότητα της κεφαλής του νυχιού πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 60HRC. Το μοναδικό δείγμα τοποθετείται στο πλαίσιο του μηχανήματος δοκιμής σε τέτοια θέση ώστε το νυχίο δοκιμής να μπορεί να διατρυπηθεί μέσω της εξωτερικής σόλας και το νυχίο δοκιμής να διατρυπά το πέλμα με ταχύτητα 10 mm / min ± 3 mm / min μέχρι τη διείσδυση έχει ολοκληρωθεί. Η μεγαλύτερη δύναμη. Για κάθε δοκιμή επιλέγονται τέσσερα σημεία για κάθε δοκιμή (τουλάχιστον ένα από τα οποία βρίσκεται στη φτέρνα), κάθε σημείο δεν απέχει λιγότερο από 30 mm και η απόσταση από την άκρη του σάκου είναι μεγαλύτερη από 10 mm. Ο πυθμένας του αντιολισθητικού μπλοκ θα πρέπει να τρυπηθεί μεταξύ των μπλοκ. Δύο από τα τέσσερα σημεία πρέπει να δοκιμάζονται σε απόσταση 10-15 mm από την άκρη της σκάφης φύτευσης, καταγράφοντας τη μέγιστη δύναμη σε κάθε σημείο διείσδυσης. Εάν η υγρασία επηρεάζει τα αποτελέσματα, η σόλα πρέπει να βυθίζεται σε απιονισμένο νερό στους 20 ° C ± 2 ° C για 16 ± 1 ώρα πριν από τη δοκιμή. .