Όξινος και αλκαλικός ανθεκτικός ασφάλεια παπούτσια Χρησιμοποιήστε κοινή λογική

- Mar 17, 2019-


Πρόσφατα, υπάρχουν πάντα οι χρήστες που διαμαρτύρονται για την κακή ποιότητα των υποδημάτων ασφαλείας που εκδίδεται από την εταιρεία BBS και weibo. Αυτοί θα πρέπει να απορρίπτεται μετά από ένα μήνα φορώντας, και την κατάσταση της κόλλας, το σπάσιμο και τη γήρανση μπορεί να βρεθεί. Το πρόγραμμα επεξεργασίας ερώτησε λεπτομερώς και διαπίστωσε ότι το λάθος ήταν δεν σε παπούτσια ασφαλείας της εταιρείας, αλλά και στη λειτουργία τους.


Οι περισσότερες από αυτές οι complainers εργάζονται σε χώρους με οξύ και αλκαλίων και τα ανθεκτικά στα οξέα και αλκάλια ασφάλεια παπούτσια εξοπλισμένο από τις εταιρείες τους είναι όλα πιστοποιημένα προϊόντα που παράγονται από κατασκευαστές τακτική μετά την επαλήθευση από τους συντάκτες. Η διάρκεια ζωής των παπουτσιών ασφαλείας της γενικής θα μπορέσει να φέρει οξύ αλκαλίων είναι 3 μήνες αλλαγή, τόσο γιατί μπορεί να σας φαίνεται να χρησιμοποιούν ένα μήνα να απορρίψει την υπόθεση; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ξεχνούν τη λέξη «αντίσταση» του οξέος-αλκαλική ανθεκτική ασφάλεια παπούτσια. Κινεζική κουλτούρα είναι εκτεταμένο και βαθύ. Αν κοιτάξετε αυτό στο λεξικό, θα βρείτε ότι «αντέξει» σημαίνει «να είναι σε θέση να φέρουν ή να υπομείνει». Από την άποψη του συντάκτη, «υπομονή» έχει μια ορισμένη σειρά και δεν υπάρχει απόλυτη έννοια. Όταν φτάσει σε ένα ορισμένο όριο, αυτό θα καταρρεύσουν. Και να είναι σε θέση να φέρουν οξύ αλκαλική παπούτσι ασφάλεια ορίζεται για αυτό το όνομα, έχουν επίσης τα ίδια έννοια μάλλον.


Πώς να επιλέξετε την σωστή ασφάλεια παπούτσια σε περίπτωση οξέος-βάσης είναι μια πάστα για πολλούς ανθρώπους. Κοίτα σόλα πάνω από όλα, η προσωπικότητα της βιομηχανίας ξέρει, προς το παρόν το υλικό του ασφαλή παπούτσι είναι ως επί το πλείστον PU/TPU, καουτσούκ. Κάτω από όξινες συνθήκες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με PU/TPU, η οποία έχει τη λειτουργία της αντι-υδρόλυση. Ωστόσο, εάν αυτό είναι εμποτισμένο σε διάλυμα οξέος για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έχει ένα ορισμένο αντίκτυπο και δεν συνιστάται για χρήση σε περίπτωση ισχυρού οξέος. Ωστόσο, υπό τους αλκαλικούς όρους, υποδήματα ασφαλείας με PU/TPU υλικό ως μόνος δεν μπορεί να επιλεγεί, επειδή OH θα επιταχύνουν την υδρόλυση. Σε γενικές γραμμές, PU/TPU θα έχουν μια ορισμένη ανθεκτικότητα στα αλκάλια αδύναμη, αλλά αυτό θα πρέπει να κριθεί σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή είναι να μην επιλέξετε ασφάλεια παπούτσια με PU/TPU υλικό ως τη μόνη, όταν εργάζεστε με αλκαλικό διάλυμα. Την ασφάλεια παπούτσια με λαστιχένιες σόλες έχουν καλύτερη οξέος και των αλκαλικών αντίστασης, αλλά τα παπούτσια ασφάλειας με αυτού του είδους τα πέλματα είναι σχετικά ογκώδης, και αν και καουτσούκ έχει καλή όξινη και αλκαλική αντίσταση, δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε κάτω από ισχυρά οξέα ή ισχυρές αλκαλίων συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή τέτοιο περιβάλλον είναι διαβρωτικό, μετά από όλα.


Στη συνέχεια, η συνήθεια που «λιαστείτε σε ένα παπούτσι» είναι επίσης ο λόγος που προκαλεί την ασφαλή παπούτσι σύντομη ζωή. Όξινος και αλκαλικός ανθεκτικός ασφάλεια παπούτσια ως μια πιο κλειστά παπούτσια, φορούν μια μέρα μέσα θα είστε βέβαιοι να έχουν μια πολύ ιδρώτα, απογείωση και να ρίξει έξω στον ήλιο είναι μια συνήθεια των πολλών εργαζομένων, αλλά δεν ξέρω οξύ και αλκάλιο ανθεκτικές ασφάλεια παπούτσια δεν είναι ξήρανση. Παρά το γεγονός ότι τα παπούτσια είναι άνετα να φορούν μετά την έκθεση στον ήλιο, το άμεσο φως του ήλιου θα επίσης να επιταχύνει τη γήρανση των υποδημάτων ασφαλείας. Επιπλέον, αν τα παπούτσια δεν εκτίθενται στον ήλιο, η συγκέντρωση του οξέος και αλισίβα για τα παπούτσια θα αυξηθεί, προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στην ασφάλεια παπούτσια. Σωστή σαφή μέθοδο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθαρό νερό για να καταργήσετε το υγρό οξέος-βάσης που έχει κολλήσει με το παπούτσι πρώτα, αέρα επόμενο, δεν ηλιοφάνεια άμεση ηλιοφάνεια ή ξηρά.