Σχετικά με τον ρόλο και τη χρήση αντι-στατικών παπουτσιών

- Nov 19, 2018-Τα αντιστατικά παπούτσια είναι ένα είδος παπουτσιών εργασίας που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια παραγωγής και σε προηγμένα εργαστήρια των μικροηλεκτρονικών βιομηχανιών, όπως οι ηλεκτρονικές συσκευές ημιαγωγών, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα για τη μείωση ή την εξάλειψη του στατικού ηλεκτρισμού. Τα αντιστατικά παπούτσια μπορούν να καθοδηγήσουν το στατικό ηλεκτρισμό από το ανθρώπινο σώμα στη γη, εξαλείφοντας έτσι τον στατικό ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος και ταυτόχρονα καταστέλλοντας αποτελεσματικά τη σκόνη που δημιουργείται από το περπάτημα του ατόμου στην καθαρή αίθουσα. Κατάλληλα για φαρμακευτικά εργοστάσια, εργοστάσια τροφίμων, εργαστήρια καθαρισμού εργοστασίων ηλεκτρονικών, εργαστήρια κλπ. Τα αντιστατικά παπούτσια είναι κατασκευασμένα από υλικό χύμα PU ή PVC για να κάνουν τη σόλα και η σόλα αποτελείται από αντι-στατικό αντιολισθητικό υλικό, που μπορεί να απορροφήσει τον ιδρώτα και το αποσμητικό, και μπορεί να επιτύχει αντιολισθητικές, αντιστατικές και άλλες λειτουργίες και σχηματίζεται ενιαία με το άνω μέρος και στη συνέχεια ενισχύεται στη γραμμή. Μπορεί να διαρρεύσει αποτελεσματικά τον στατικό ηλεκτρισμό και να σχηματίσει ένα πλήρες αντιστατικό σύστημα μαζί με αντιστατικά ρούχα.Ποιος είναι ο ρόλος των αντιστατικών υποδημάτων και ο τόπος χρήσης:


Χρησιμοποιείται κυρίως για την αποφυγή εγκαυμάτων (όπως πετρελαίου, χημικών, άνθρακα, εκτύπωσης, καουτσούκ, ιατρικών, καθαρισμού, ηλεκτρονικών κ.λπ.) και αντιστατικών παπουτσιών που μπορεί να προκαλέσουν καύση και έκρηξη λόγω στατικού ηλεκτρισμού. Και τα αγώγιμα παπούτσια δεν θα πρέπει να φοράνε μονωμένες κάλτσες από μαλλί και μονωμένα πέλματα όταν φοριούνται. Απαγορεύεται η χρήση αντιστατικών παπουτσιών ως μονωμένα παπούτσια.


Ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να είναι ένα αντιστατικό δάπεδο και ο τόπος όπου χρησιμοποιούνται τα αγώγιμα παπούτσια πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικά αγώγιμο δάπεδο.


Τα αντιστατικά παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιούνται με αντιστατικές φόρμες, να δίνουν προσοχή στην καθαρή, αδιάβροχη και ανθεκτική στην υγρασία του προϊόντος. Κατά τη διαδικασία της φθοράς, γενικά δεν πρέπει να δοκιμάζονται περισσότερο από 200 ώρες για αντίσταση μία φορά, αν η αντίσταση δεν ευρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικά παπούτσια.