3 βασικοί παράγοντες καθορίζουν τη διάρκεια ζωής των αντιστατικών παπουτσιών

- Nov 13, 2018-

1.material


Τα καλά αντιστατικά παπούτσια είναι καλύτερα από τα συνηθισμένα αντιστατικά παπούτσια, ανθεκτικά στη φθορά, ανθεκτικά στη φθορά και αντιστατικά.


2.το περιβάλλον


Το περιβάλλον που φορούμε ο χειριστής έχει επίσης μεγάλη επίδραση στη ζωή μας. Αν βρίσκεται σε σκοτεινό, υγρό περιβάλλον, διακυβεύεται επίσης η ζωή των αντιστατικών παπουτσιών. Λόγω του μακροπρόθεσμου στο σκοτεινό περιβάλλον, τα αντιστατικά παπούτσια είναι επιρρεπή σε μούχλα, επηρεάζοντας τη διάρκεια ζωής, ακόμα και να διαλύονται.


3. μέθοδο καθαρισμού


Με αντιστατική και χωρίς σκόνη λειτουργία, συνιστάται να καθαρίζετε το προϊόν σε μια εταιρεία ηλεκτροστατικού καθαρισμού χωρίς σκόνη και να επιλέξετε ουδέτερο απορρυπαντικό για πλύσιμο των χεριών ή πλυντήριο ρούχων για πλύσιμο στη διαδικασία καθαρισμού.


Τα γενικά αντιστατικά παπούτσια χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει δυνατότητα στατικού ηλεκτρισμού όπως καύση, έκρηξη κ.λπ. που προκαλείται από στατικό ηλεκτρισμό (όπως πετρέλαιο, χημικά, άνθρακας, εκτύπωση, καουτσούκ, ιατρική, καθαρισμός, ηλεκτρονικά κ.λπ. .). . Τα αντιστατικά παπούτσια έχουν πολλά στυλ και υλικά και υπάρχουν περισσότερες αντιστατικές παντόφλες και αντιστατικές μπότες.


Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με αντι-στατική ενδυμασία, να δίνουν προσοχή στον καθαρισμό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία των αντιστατικών παπουτσιών. Κατά τη διαδικασία της φθοράς, γενικά δεν θα πρέπει να δοκιμάζονται για αντίσταση μία φορά το χρόνο, αν η αντίσταση δεν βρίσκεται εντός της καθορισμένης περιοχής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστατικό παπούτσι, δεν υπάρχει αντιστατική επίδραση. Τα γενικά αντιστατικά παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται για ανθεκτικότητα μετά από φθορά για ένα χρονικό διάστημα (συνήθως δεν ξεπερνούν τα 100H) και στη συνέχεια αποφασίζουν να καθαρίσουν ή να αντικαταστήσουν.